10 éves lányának az volt az álma, hogy hosszú akril körmei legyenek. A lány édesanyja úgy döntött, beleegyezik az eljárásba. Most megbánja. Az internetezők nem hiszik el a döntését. A borravalók miatt a gyerek „sírt a fájdalomtól”

Fotó: tiktok.com/@itsmebadmom

Tiktoker Whitney Ainscough, aki álnevet használ az anyja, nemrég tett közzé egy videót, amely felháborította nézőit. Ennek a nőnek a profilját követi több mint 190 000 felhasználó. Sokan közülük a megjegyzésekben nem hitték el, hogy beleegyezett 10 éves lányával akril körmöket készít. Az eljárás komoly szenvedést okozott a gyereknek.

10 éves lányát akril körmöket csináltatta. Most megbánta ezt a döntését

Whitney Ainscough tízéves lánya régóta kér anyukájától hosszú akril körmöket. A nő végül beleegyezett az eljárásba. Mint kiderült, ez a döntés óriási hiba volt. Néhány nappal később a kislány odament az anyjához, és sírt a fájdalomtól. Tovább ront a helyzeten, hogy most nem tudja lehúzni a körmét. „Ne hagyd, hogy a 10 éves gyerekeknek hosszú akril körmei legyenek” – ismerte el a videón látható nő. „Nem tudja lefejteni őket, és sír a fájdalomtól.” – hangsúlyozta a lány. A fájdalom enyhítésére a lánynak meg kellett szabadulnia minden körömvégétől, és antibiotikumos kezelésen kellett átesnie.

„Miért engedted ezt?” – háborodtak fel az internetezők egy 10 éves gyermek édesanyjának döntésén

Whitney reakciója felháborította nézőit. Sokan rendkívül felelőtlennek tartották a viselkedését. A videó alatt rengeteg megjegyzés található, amelyek szerzői kritizálják a nőt:

@itsmebadmom

Hagytam, hogy a 10 évesemnek is nagyon hosszúak legyenek az akril körmeim!! Bepattant alatta a körme 💀 #fyp #fy #acrylicnails #hamisköröm #lánya #tíz #gyerek #tini #owch #mom #itsmebadmom #councilestate #costofliving #replytocomments #girlthingss #nailsalon #regret

♬ eredeti hangzás – Itsmebadmom

„Apám megőrülne, ha akril körmöket csinálnék”
– Miért engedte meg?
„Túl hosszúak egy 10 éves lányhoz”

Néhányan azonban elismerték, hogy ők maguk is átéltek hasonló helyzetet. Az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében akril körmök helyett zselés körmöket ajánlanak. Ennek az anyagnak köszönhetően sokkal tartósabbak lesznek.

„Ebből a szempontból a zselés körmök sokkal jobbak. Nincs fájdalom, és még mindig jól néznek ki”

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Egy pillanatra elejtette a gyermeket a szeme elől. Elnyelt egy kis tárgyat. „Vegyi égési sérülést okoz”

A szülők eladták 8 hónapos kisfiukat. Pénzre volt szükségük egy új iPhone-ra