2023 legboldogabb hónapja a jel szerint: Mikor fogod a legtöbb boldogságot átélni?

Ki ne szeretne közülünk boldog lenni! Ne aggódj, 2023-ban mindenkinek sikerülni fog, legalábbis egy ideig. Nézze meg, melyik hónap lesz a legboldogabb a jegye számára.

Ram

21. 3. – 20. 4.

A Kosok boldog májust fognak élvezni, amikor végre elkezdenek sikeresek lenni egy olyan ügyben, amelyen már jó ideje dolgoznak. Még ha reménytelennek is tűnt, májusban kiderül, hogy minden akkor megy, amikor akar, és a Kos végre mindent a sikeres cél felé visz.

Oroszlán

23.7-22.8.

Az Oroszlánok számára 2023 legboldogabb hónapja június lesz, amikor úgy döntenek, hogy teljesen megváltoztatják az életüket. Többnyire elhízottak, és júniusban úgy döntenek, hogy véget vetnek ennek, mert találkoznak életük szerelmével, és nem akarják majd hagyni, hogy túlsúlyuk miatt elszökjön.

Vadász

11.23-12.21.

A Nyilasok februárban találják meg a boldogságot. Nagyszerű időtöltést fognak élvezni a hegyekben családjukkal és barátaikkal, ami valójában a legnagyobb boldogság számukra. Nagyon családcentrikusak, és a világon bármit megtennének szeretteikért.

Bika

21. 4. – 21. 5.

A bikák szeretnek pihenni, különösen szeretik a luxus wellnesst. Májusban nagy szerencséjük lesz, és megnyerik nálunk az egyik legcsodálatosabb üdülőhelyen való tartózkodást. Ott biztosan élvezni fogják!

Szűz

23. 8. – 22. 9.

Decemberben mosolyog a szerencse a Szüzekre, amikor egy kis csoda gyarapodik a családjukban, amire már régóta várnak. Sokáig tartott, míg felfogta, és úgy tűnt, hogy Panny gyerekcipőjét soha nem fogják hallani. De a december mindent megváltoztat, és a Szűzek lesznek a legboldogabbak a világon!

Bak

22. 12. – 20. 1.

A Bakok szeptemberben magukhoz térnek, hiszen munka szempontjából jobb idők elé néznek. Ajánlatot kapnak álommunkájukra, és végül azt a fizetést, amelyet igazán megérdemelnek. A szeptember lesz a legboldogabb hónap számukra.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Szerencsés lesz az Ikrek a szerelemben, különösen idén októberben. Ősszel találkoznak valakivel, aki pontosan megfelel a tökéletes társsal kapcsolatos elvárásaiknak. Mindenekelőtt ne hagyják ki a boldogságukat, akkor nem kellene olyan könnyen megtalálniuk.

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

December lesz a Mérleg legboldogabb hónapja. Karácsonykor az egész család által körülvéve békét, kényelmet és szeretetet élveznek, ami a legszebb ajándék lesz számukra egy fárasztó év után.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntőknek nem lesz különösen kedvező évük, így valóban megérdemelnek egy kis szerencsét. És eljön, de csak az év vége felé, mégpedig novemberben, amikor már tényleg a mélyponton lesznek lelkileg. Tarts ki, és meglátod, hogy november hoz neked valamit, ami nagyban megkönnyíti az életedet.

Rák

22. 6. – 22. 7.

A rákok hosszú hónapok óta szenvednek hosszú távú egészségügyi problémáktól, amelyeket nem tudnak kezelni. Bár minden orvosi utasítást betartanak, semmivel sem jobbak. Szerencsére idén augusztusban megjelenik valami, ami alapjaiban tehermentesíti őket.

Skorpió

10. 24-től 11. 22-ig

A Skorpióknak áprilisban lesz a legboldogabb ideje, különösen húsvétkor. Április behozza az életükbe a megbékélést valakivel, akivel sokáig veszekedtek, és nagyon sajnálták. Így végre minden megoldódik, és olyan lesz, mint régen.

Hal

21. 2. – 20. 3.

A Halak most januárban boldogok lesznek. Karácsonykor megtudták a jó hírt, ami még januárban is tart. A halak nagyon élvezzék magukat, mert az év hátralévő része nem lesz túl kedvező számukra.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche