2023 ősz: bőrtrend

A híres tervezők szinte egyetlen kollekciója sem teljes ruha nélkül, cipők vagy bőr kiegészítők. A valódi bőr praktikus és strapabíró, sőt mesterséges társai is elég sokat haladtak a minőség felé. Nézzük meg az idei őszi divattrendeket, és találjuk ki, hogyan vigye be a bőrt a ruhatárába, és viseljen stílusosan nemes anyagokból készült termékeket a mindennapokban.

Nadrág és szoknya

A bőrnadrágok és szoknyák néhány évvel ezelőtt szilárdan beépültek a női gardróbba, és soha nem veszítik el relevanciájukat. A bőr lehetővé teszi a különböző stílusok kombinálását: mind a mindennapi élethez, mind a különleges alkalmakhoz. Ha eredetinek szeretne kinézni, válasszon szokatlan formájú és élénk színű szoknyákat. Ha a klasszikusok híve, figyeljen a fekete midikre, amely kiemeli az alakját.

A 2023 őszi divattrendek igazodnak a jelenlegi trendekhez. Tehát a bőrnadrág még az irodában is megfelelő lesz a megfelelő összeállítással, az öltözködési kód szerint kiválasztva. Kiváló lehetőség lenne a semleges színű (barna, fekete, szürke) egyenes nadrágok sima ingekkel és blúzokkal kombinációja. A megjelenést kiegészítheti dzsekivel vagy kardigánnal.

Blúzok, ingek, fűzők

A tervezők váratlan meglepetése a bőr felsőrészek bevezetése volt a kollekcióban. A kabátok és esőkabátok mellett a stylistok a blúzok, ingek és fűző felsők mindenféle változatát kínálják, amelyek viszont testruházatnak számítanak. A modellek készülhetnek teljes egészében bőrből, vagy különálló bőrelemekkel, például gallérral, övekkel, mandzsettákkal, zsebekkel, más anyagokkal kombinálva. A bőrblúzok mind a romantikus megjelenés, mind az üzleti megjelenés alapjává válnak; pozitív kombinációt találhat más szövetből készült szoknyákkal és nadrágokkal, sőt még farmerrel is.

Kabátok és esőkabátok

Az ősz a legideálisabb évszak a külső ruhatárad számára. A kabátok és esőkabátok változatosságának bősége szembetűnő a sokszínűségében, beleértve a bőrmodelleket is. Ez egy változatlan klasszikus és egyben csillapíthatatlan trend.

Annak ellenére, hogy a tervezők arra vágynak, hogy jobban illeszkedő modelleket vezessenek be kollekcióikba, a túlméretezett méret továbbra is népszerű a divatosok körében. Ebben a szezonban divatos a többrétegű megjelenés, terjedelmes felsővel.

A kerek gallérral ellátott kabátok, amelyek világszerte népszerűvé váltak, joggal váltak a meleg ősz egyik legdivatosabb modelljévé. Javasoljuk, hogy laza sziluetteket válasszon hosszúkás szabással – így nem sértik az alak arányait, és stílusosak.

Egy másik divatos modell továbbra is a motoros kabát. Hosszúkás modellek, amelyek eltakarják a csípőt, rövidített változatok és még vágottak is. Lehetnek hangsúlyos vállak, hosszú ujjúak és széles szabásúak, de válassz inkább laza motoros kabátot, mint szűket, hogy stílusos volument teremts a tetején. A bomber dzsekik és a cipzáras kabátok is trendiek.

Különös figyelmet kell fordítani a bőr esőkabátokra. A testre szabott modellek szerelmeseinek kiváló választás a térd alatti esőkabát széles övvel, rojtokkal vagy szegecsekkel. Bármit kombinálhatsz velük: nadrágot, szoknyát, különböző stílusú és szabású ruhákat. A lehetőségek bősége lehetővé teszi a választást mind a klasszikus fekete, szürke, barna árnyalatok, mind a merész kék, zöld vagy piros színek irányában, számos dekoratív részlettel.

Cipők

Az igazi divatosok mindig különös figyelmet fordítanak a cipőválasztásra. A tökéletesen kiválasztott forma és dizájn sokat elárul a stílusról és az ízlésről.


Nyitott cipő. Tévedés azt hinni, hogy ősszel nincs helye a nyitott cipőknek, főleg az ország déli vidékein, ahol egész szeptemberben még kellemes a hőmérséklet a stílusos szandálok divatjának. De ők azok, amelyek az egyik fő trendet hordozzák – a 90-es évek szövésű szandálját.

Csizma és térd feletti csizma – valami, ami nélkül az őszi szezon sem nélkülözheti. A térd feletti csizma már nem a vulgaritásról szól, mert itt fontos a stilizáció. A térd feletti csizmát jobb nem nyitott ruhákkal hordani, hanem valami elegánsval puhítani. Pulóverek, takaros ruhák vagy kabátok. Egy másik váratlan frissítés a lakkcipő volt, amely néhány éve még rossz modornak számított. Magas csőcsizmák, cowboycsizmák, harmonikacsizmák – ezeket nyugodtan megvásárolhatja a ruhatárába. A platformmal, vékony sarkú és négyzet alakú lábujjjal rendelkező modellek relevánsak lesznek.

Fűzős csizma, amelyek nélkül az elmúlt években nehéz elképzelni az őszi szezont, évről évre az egyik legnépszerűbb modellé válnak. Idén érdemes odafigyelni a durva traktortalpú vagy platformos cipőkre.

Papucscipő – újabb csillapíthatatlan és egyben rendkívül praktikus irányzat. A tervezők azt javasolják, hogy a fekete és barna modelleket válasszák arany szerelvényekkel és durva traktortalppal. A laza megjelenésű naplopókat kombinálhatod farmerekkel és pulóverekkel, valamint elegánsabbakkal – kabátokkal vagy bő szabású szoknyákkal.

Talpfák. Idén ősszel is trendben vannak. A stylistok fűző és kötőelem nélküli modelleket kínálnak, ami nagyon kényelmessé és praktikussá teszi őket a megjelenéssel kombinálva.

Bőr tornacipő – univerzális opció minden évszakhoz. A divatosok az év bármely szakában ügyesen beépítik őket megjelenésükbe, rövidnadrágokkal és szoknyákkal, nadrágokkal és ruhákkal kombinálva, bármilyen stílust kiegészítve.

Táskák

Hátizsák a szezon egyik felkapott modellje lesz. Kényelmes és praktikus természetes vagy műbőrből készült kiegészítő, mely életünk részévé vált, és a városi stílus egyik legkedveltebbjévé vált. Lehetőség van játszani a formával: a minimalistától az elegánsabbig (az alapképtől függően).

Tengelykapcsolók népszerűek maradnak az új szezonban is. Univerzális lehetőség a ház „fény” elhagyására egy társasági eseményhez. A tervezők teljesen különböző modelleket kínálnak kollekcióikban. A geometriai formák tengelykapcsolói különösen vonzóak lesznek.


Hordtáskák ebben a szezonban kevésbé relevánsak, de a trendek között továbbra is a megtisztelő helyet foglalják el. Nemcsak mindennapi használatra alkalmasak, hanem stílusos kiegészítők is. A bőrvásárló nemcsak divatos, hanem tágassága miatt nagyon praktikus kiegészítője is lesz a divatosoknak.

Annak ellenére, hogy a bőr maga egy nemes anyag, amely elegáns és ugyanakkor luxus megjelenést kölcsönöz a képeknek, a további díszítőelemek segítenek hangsúlyozni egyéniségét. Bőr rátétek, rojtok, szegecsek, sokféle pánt és lánc kiváló választás lesz. Az árnyalatok tekintetében a barna (sötéttől a világosig) és a sötétkék tónusok kiválasztása javasolt.

Stasya Volodina, a vizuális kommunikáció szakértője (különösen a ZN esetében)

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche