Számos módja van annak, hogy szép és egészséges hajad legyen, de ahhoz, hogy igazán hosszú legyen, alaposan gondoskodnod kell róla. Jól tudja ezt Inna Holovina, aki csak valamivel magasabb a hajánál. Térdig érnek, és azt tervezi, hogy a bokájáig növeszti őket.

Fotó: Instagram/@holinnochka

Inna Holovinának mindig hosszú haja volt. Mindent édesanyjának köszönhet, aki beleoltotta az ilyen típusú frizura iránti szeretetet. Inna ezért 27 éve növeszti a haját, kilenc éves kora óta. Évente csak kétszer nyírja le a hajvégét, és gondoskodik róla, hogy jól ápolja a haját. Mi a titka, hogy ilyen hosszú és egészséges haja van?

Szerettei Rapunzelnek hívják. Azonban nem mindenki csodálja a haját

Inna Holovina egy modell, akinek gyakorlatilag mindig hosszú haja volt. Időnként azonban kedvezőtlen megjegyzésekkel szembesül a közösségi hálózatokon. Az internetezők a nőt hibáztatják, amiért csak az ilyen hosszú és dús hajnak köszönhetően vigyázott a hajára. Inne azonban ellenkező véleményen van. „Tényleg nem hiszem, hogy ez az idő egy áldozat, szeretem a hajam, ez a részem.” – mondta Holovina a Daily Star honlapján. Szerettei körében azonban jóindulattal találkozik. „A család csodálja a hajam, egyszerűen csodálják. Soha senki nem javasolta, hogy levágatjak, és a legtöbb barátom Rapunzelnek hív.” – ismerte be a lány. De hogyan ápolja egy nő a frizuráját?

Hogyan kell gondoskodni arról, hogy a hajad bokáig nőjön? Inna Holovina feltárja útjait

Inna Holovina bevallja, hogy átlagosan három-négy naponta mos haját, ami körülbelül egy órát vesz igénybe. Körülbelül 40 percet vesz igénybe, hogy elkészítse az összes hajápolóját, 15 percet vesz igénybe, hogy a maszk megfelelően működjön, és átlagosan 20 percet vesz igénybe, hogy megszárítsa a haját. A nő elárulja, hogy a hosszú haj növekedésének kulcsa a hajvégek állapota. Ha erősek és egészségesek, a haj gyorsabban nő. Megosztotta más módszereit is, amelyek segítenek ebben. „Kétféle sampon használható, az egyik a hidratálásra, az erősebb pedig az alapos mosásra. Az is jó, ha minden nap 15-20 percig masszírozza a fejét, és kutakodjon a hajtípusának megfelelő termékek kiválasztásához. A sovány húsban és vörös halban gazdag, kiegyensúlyozott étrend fontosságát szintén alábecsülik.” – jelezte a lány.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Az 1970-es években ez volt a sláger a hajra. Ez a házi készítésű maszk ördögien hatékony és olcsó volt, mint a borscs

Vigye fel a fejbőrre, és hagyja hatni 45 percig. A hajad elkezd nőni, mint a víz