3 fontos dolog, amit MINDIG elfelejtünk kitakarítani, és kulcsfontosságú a makulátlan házhoz (a tisztításukra vonatkozó trükkökkel együtt)

Amikor végrehajtjuk otthoni takarítási feladatok, általában a fürdőszobát és a konyhát takarítjuk, amelyek a leginkább koszos helyiségek, a padlósöprés-felmosás, az ágyneműcsere, a mosógépek elvégzése, valamint a bútorok és tükrök por eltávolítása mellett. De A háznak vannak olyan sarkai, amelyeket általában elfelejtünk kitakarítani, és ezek nagyon fontosak a jó higiénia fenntartására. Mostantól nem feledkezhet meg arról, hogy a takarítási rutinokba beépítse: a függönyök, a matrac és a szőnyegek mosását, hogy háza fényes és fényes legyen.

Fontos, hogy naponta egyszer takarítsuk ki a házat, hogy kifogástalanul nézzen ki, ezért alább elmondjuk függönyök, matracok és szőnyegek tisztítása amit általában elfelejtünk a takarítási rutinunk során, így lépésről lépésre megtanulod tisztán tartani őket, látod?

Nézd meg!

Hogyan tisztítsuk meg a matracot

Nemcsak az a fontos, hogy tiszta ágyneművel aludjunk és hetente egyszer cseréljük le, hanem az is elengedhetetlen, hogy tudjuk, hogyan távolítsuk el a port és az atkákat, amelyek impregnálva maradnak a szövetekben, és allergiát okozhatnak. De a millió dolláros kérdés az: hogyan tisztíthatjuk meg a matracot?

Gyakran porszívózza fel a matracot, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől és atkáktól.

A bútor

Neked ajánljuk havonta legalább egyszer porszívózza ki a matracot. A matrachuzatokat is rendszeresen ki kell mosni, sőt meg is kell fordítani. Ha a matracnak van egy téli és egy nyári oldala, csak fordítsa meg, hogy mindkét oldalát megtisztítsa, majd cserélje ki az adott évszaknak megfelelő oldalt.

Az ágy tisztán tartása elengedhetetlen a jó pihenéshez, akár illatos, frissen tiszta lepedővel, mert ez biztosítja a kényelmes pihenőhelyet, de nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a matrac az ágy alapvető része, amelyet egyszer meg kell tisztítanunk. év. hónap. Írd le a takarítási rutinodba!

Hogyan kell tisztítani a függönyöket

A függönyök Ideális kiegészítői annak, hogy meleget és meghitt hangulatot biztosítsanak nappalinknak. Kellemes légkört teremtenek otthonunkban, és magánéletet biztosítanak, hiszen megvédenek minket a külső szemszögektől. Tisztításukkor azonban gyakran feledésbe merülnek, és nem fordítjuk rájuk a megérdemelt figyelmet.

A függönyök díszítik ablakainkat, jelenlétet és mozgást kölcsönöznek a belső térnek; Ezért ne felejtse el évente legalább egyszer kimosni őket.

A bútor

Javasoljuk, hogy ezt írja le a takarítási rutinjába Évente legalább egyszer fontos. Ehhez enyhe mosószert kell használni, és különösen ügyelni kell arra a részre, ahová a horgokat elhelyezik, mert a mosógépbe helyezve az elromolhat.

Hogyan tisztítsuk meg a szőnyegeket

A szőnyegek Díszítő elem, amely otthon, télen és nyáron sem hiányozhat a nappaliból vagy az étkezőből, mert vizuálisan nem csupaszítják a tereket, emellett egyéniséget, színt és textúrát is hordoznak. Ez egy kulcsfontosságú jellegzetes eleme házunknak, és otthonos érzést ad.

Tisztítsa meg a szőnyegeket, hogy tisztán és stílusosan „öltöztesse” a padlót.

A bútor

A szőnyegek amellett, hogy elengedhetetlen díszítőelemek, a legtöbb port felhalmozódó tárgyak közé tartoznak a házban. Legyen szó a nagy szőnyegről a nappaliban, az ágy mindkét oldalára tett szőnyegről vagy a fürdőszobai szőnyegről, amelyet akkor használsz, amikor kiszállsz a zuhany alól, az igazság az, hogy Ezt az edényt mindig a lehető legtisztábban kell tartani. a jó higiénia fenntartása érdekében otthonában.

A szőnyegek felrázása vagy porszívózása az első lépés, és ezt hetente legalább egyszer meg kell tennie. De nem ez az egyetlen módja a szőnyegek tisztításának, érdemes speciális termékeket is használni a szőnyegekhez, és ha nagyon nagyok, akkor legalább félévente vigye el a vegytisztítóba.

Művek!

Ha szeretne naprakész lenni mindazzal, amit közzéteszünk,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche