3 tea, amelyet röviddel lefekvés előtt ajánlott inni

Ha szorongást, stresszt érzel esténként, aminek következtében nehezen alszol el, ez a három tea segíthet. Egyszerre csökkentik a szorongást és elősegítik a jó alvást.

pexels.com

1. Kamilla tea

A kamilla teának számos jó tulajdonsága van. Ha szorongást, alvási problémákat tapasztal, akkor röviddel lefekvés előtt igyon kamillateát. A kamilla segít ellazulni, megnyugtatja a szorongó elmét és javítja az alvás minőségét. Ez egy természetes elalvást elősegítő tea. A kamilla antioxidáns apigenint tartalmaz. A növényben található apigenin segít csökkenteni a szorongást.

pexels.com

2. Valerian tea

Mint ismeretes, a macskagyökér cseppek és tabletták használata olyan pillanatokban javasolt, amikor stresszt és szorongást érzünk. Ezek természetes szorongás- és stresszoldók. Esténként, amikor nagy az izgalom és nem tud elaludni, ajánlott macskagyökér tea fogyasztása. Ez képes lesz megnyugtatni a szorongó elmét, és sokkal könnyebb lesz elaludni.

unsplash.com

3. Levendula és citromfű tea

A citromfű tea segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. A citrommenta és a levendula tea kombinálásával tökéletes párosítást kapsz, vagy olyan italt, amely nemcsak a szorongást csökkenti, hanem a jó alvást is elősegíti.

*A cikkek csak tájékoztatási és oktatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a professzionális orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést. Mindig forduljon orvosához, ha bármilyen kérdése van az egészségével kapcsolatban.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche