4 jel, hogy valóban értékes alkalmazottak vagyunk

Néha nem könnyű visszajelzést kérni

A legtöbben nem szeretünk dicsekedni, ezért nehéz lehet alkalmazottként értékelni magunkat. És mindenki szeretné tudni az értékét. A visszajelzés kérése jó ötlet, de néha nem olyan egyszerű.

Honnan tudhatjuk, hogy jól teljesítünk-e a munkahelyen? Kínálunk néhány jelet, amelyek azt mutatják, hogy megbecsült alkalmazottak vagyunk.

1. Jóban vagyunk kollégáinkkal

Nemcsak örömünkre szolgál az irodában lenni, hanem nagyszerű csapatjátékosok is vagyunk. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedünk a szervezet kultúrájába.

2. Őszinték vagyunk

A jó főnökök szeretik a tisztességes alkalmazottakat. Őszintén és tisztességgel beszélünk közvetlen vezetőnkkel és kollégáinkkal, és ami a legfontosabb, nem alkalmazunk tisztességtelen megközelítéseket céljaink elérése és a továbblépés érdekében.

A mérgező kultúrájú szervezetekben az őszinteség figyelmen kívül hagyható, még akkor is, ha ez bajba sodor bennünket. De ha egy magas etikával rendelkező társaságban vagyunk, jó esély van arra, hogy az őszinteség hosszú távon megtérül.

3. Nem hagyjuk abba a fejlesztést

Egy bizonyos ponton a legtöbben kényelmesen elhelyezkedünk a komfortzónánkban. A jó alkalmazottak azonban soha nem elégedettek. Folyamatosan új dolgokat tanulnak, új megközelítéseket próbálnak ki, és arra törekednek, hogy okosabban és hatékonyabban dolgozzanak. Kicsit nyugtalanok, és mindig fejlődni akarnak.

4. Számíthatunk ránk

Amikor azt mondjuk, hogy meg fogunk tenni valamit, mindig betartjuk a szavunkat. Megbízhatóak vagyunk, ami felbecsülhetetlen értékűvé tesz bennünket a fontos projektekben.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche