4 ok, amiért legyen otthon fémszappan: Fantasztikus szagfaló!

A fém vagy rozsdamentes acél szappan hihetetlenül népszerű volt az elmúlt években. A klasszikus szappan mellett sok háztartásban elterjedt higiéniai cikk. A professzionális szakácsok is népszerűen használják. Tökéletesen megszabadít minden szagtól, vagy felerősíti a használt illatot.

Forrás: Youtube

A fémes szappan szagfaló

A fémszappan a 21. század újdonságai közé tartozik, és minden háztartásban felbecsülhetetlen segítség. Rozsdamentes acélötvözetből készült, belül üreges, illesztései alaposan csiszoltak. Nem helyettesíti a szokásos szappant, tökéletesen eltávolítja a nem kívánt szagokat.

Ezért, ha zsíros és koszos a keze, először mossa le közönséges szappannal, amely fertőtlenít is. Csak ezután kezelje kezeit fémszappannal. Ily módon elnyomja a kellemetlen szagokat, például a cigarettafüstöt, a hal, a fokhagyma vagy a hagyma szagát. És egyéb előnyei?

Hosszú távú ismételt használat

Mivel a fémszappan hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik, sokáig fogja használni. Ennek köszönhetően néhány koronát is megtakaríthat a gyorsan elfogyasztott klasszikus szappanért.

Gyengéd megközelítés a bőrhöz

Ha csak kellemetlen szaggal piszkosul be a kezed, akkor nem kell azonnal szappannal mosnod. Ennek köszönhetően a kezed bőre nem lesz feleslegesen megterhelve sok allergénnel. A klasszikus szappanok általában hajlamosak kiszáradni, ami gyakran bőrirritációhoz vezet. A fém szappan kellemes tapintású, és összességében nagyon kellemes.

A fémszappan nem csak kézre való

Ezt a fajta szappant a test más részein is használhatja. Mindenki számára alkalmas, aki allergiás a szokásos dezodorokra. A szappan alkalmas a lábakra, a hónalkra és az egész testre is. A rozsdamentes acél szappan előnye, hogy a klasszikus szappanokhoz képest nem csak elnyomja a szagot más szaggal, hanem közvetlenül semlegesíti a szagokat. Csak dörzsölje be az inkriminált helyeket rozsdamentes szappannal. A szag és az izzadság gyorsan eltűnik.

Keresd a fizikát minden mögött

Milyen alapon működik a fémszappan? Amikor a rozsdamentes acél vízzel és levegővel érintkezik, olyan reakció megy végbe, amely a szagképletet egyes elemeire oldja.

Minden negatív töltésű ionokon alapul, amelyek semlegesítik azokat az ionokat, amelyekből a szag származik. A szappan testtel való dörzsölése során az acélból fémionok szabadulnak fel, amelyek szagmolekulákkal egyesülnek. Ez megszünteti a szagokat.

És egy bónusz a végén?

Mivel a fémszappan vegyszerek és tisztítószerek nélkül működik, Ön környezetbarát is lesz.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche