4 szokatlan trükk, amivel megszabadulhatsz a kettős álltól

Összeállította a négy legszokatlanabb népi módszert a kettős álltól való megszabaduláshoz. Lehet, hogy sikerül!

unsplash.com

1. Zöld tea

A zöld tea szerves vegyületeket – katekineket – tartalmaz. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek elősegíthetik a fogyást. Ezért a kettős áll is csökkenthető. A szakértők azt javasolják, hogy minden nap igyon meg egy csésze zöld teát.

pexels.com

2. Olívaolaj

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de az olívaolajban lévő tápanyagoknak köszönhetően talán megszabadulhatsz a kettős álltól. Ez az olaj „belsőleg” és „külsőleg” is használható. Ha csökkenteni szeretné a kettős állát, akkor a szakértők azt javasolják, hogy ezt az olajat „külsőleg” használják. Minden este lefekvés előtt masszírozza át a nyakat az állkapocsig meleg olívaolajjal. Ez az olaj „táplálja” a bőrt és segít megőrizni azt.

unsplash.com

3. Rágógumi

Egy nagyon egyszerű módja annak, hogy túl sok erőfeszítés nélkül csökkentsük a kettős állát, a rágógumi. Így tornázza az állkapcsát és „éget” zsírt az áll területén.

unsplash.com

4. Dinnye maszk

A dinnye nem csak nagyon finom, de nagyon hasznos a kettős álltól való megszabaduláshoz is. A szakértők azt javasolják, hogy készítsenek dinnyemaszkot a kettős áll csökkentésére. Ez a maszk segít fenntartani a bőr optimális nedvességtartalmát. Csak annyit kell tennie, hogy a dinnyét összeturmixolja vízzel. A kapott maszkot a kettős állra kell felhordani, és 30 percig a bőrön kell hagyni. Végezze el ezt az eljárást minden este, hogy idővel láthassa az eredményt.

*A cikkek csak tájékoztatási és oktatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a professzionális orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést. Mindig forduljon orvosához, ha bármilyen kérdése van az egészségével kapcsolatban.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche