Ezek a hajkezelések most a slágerek. Nemcsak divatosak, hanem fiatalítanak, karcsúsítanak és kiemelik az arcvonásokat. Már a legnagyobb sztárok is viselik őket, akiknek az őszi igazítása lenyűgöző.

Fotó: pexels/cottonbro studio

Ezek a frizurák nem csak szépek és hihetetlenül trendiek, de néhány évet is elvihetnek tőlünk. Mutasd meg őket a fodrászodnak, és bókot kapsz róluk. Milyen módosításokat érdemes választani?

1. Elegáns bob

Az elegáns bob a jelenlegi trend. A vállig érő egyenes haj középső résszel jelenleg sláger a népszerűségi listákon. Fontos megjegyezni, hogy ezzel a frizurával nem árnyékolja be a hajat, hanem harmonikusan és egyenletesen vágja. Ezt a szabást különösen azok a nők fogják szeretni, akik napi szinten viselik az eleganciát. Ez a rövid és kifinomult szabás tökéletesen formálja az arcot, éveket vesz igénybe, kényelmes, könnyen formázható és sokoldalú.

Az elegáns bob különösen a vékony és nagyon finom hajú emberek körében népszerű. Az egyenes, de könnyű vágás ideális megoldás azoknak a nőknek, akiknek vékony a haja, vagy nincs volumene. Kiváló alternatívája a klasszikus egyenes szabásnak is, mivel az ideális vállhossz karcsúsítja az arcot.

2. Bézs szőke

Ha szőke vagy, vagy mindig is világos hajról álmodozott, akkor most van a legjobb alkalom, hogy a divatos szín mellett dönts. A bézs szőke szín jelenleg népszerűségi rekordokat döntöget. Nemcsak megfiatalítja az arcot, hanem elfedi az ősz hajat is. Ez a hajszín a fiatalos megjelenés titka.

A bézs szőke színt mindenképpen érdemes kipróbálni idén ősszel. Szinte minden nőnek jól mutat, mert meleg vagy hideg tónusokat használhat a bőrtónusának megfelelően. Az eredmény? Friss, könnyű és nőies!

3. Karamellbarna

A most divatos barna gyönyörű árnyalata a karamellbarna. A meleg bőrű nők különösen szeretik ezt a színt, mert ez a barna árnyalat tökéletesen kiemeli természetes fényüket. Ennek köszönhetően fiatalnak és ragyogónak fogunk kinézni.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Az ombre és a sombre a múlté. Most a beurre jön a szalonokba. Nem hiába hívják vajnak

Hogyan lehet kiemelni a sötét hajat? Keverjük össze vízzel és vigyük fel a szálakra. Akár 50 EUR-t takaríthat meg