5 dolog, amit a női sofőr el akar mondani a világnak

Nyugodtan vezetsz, és hirtelen meglát egy autó, amely pimaszul és nem megfelelő módon elképzelhetetlen manővert hajtott végre. Aztán látod, hogy nő, és valahogy megbocsátasz neki. Egy női sofőr, nem volt ilyen állat.

A sztereotípiák régóta vezető témája a világ minden feministájának, akik egyenlőséget akarnak az emberiség „erős” felével. A nők minden iparágban sikeresnek bizonyulnak, és az internetes lincselés kockázatával felelősségteljes pozíciókat töltenek be, és még jobban teljesítenek, mint a férfiak.

Kivéve az úton. Kivéve Bulgáriát.

Íme 5 dolog, amiről minden nő sikoltozni szeretne, ha sofőr.

1. Tudom, mit csinálok

A férfiak azon elképzelése, hogy egy szeretett személy felügyelet nélkül hagyta a kocsikulcsokat, a másik fél pedig úgy döntött, hogy bemerészkedik a dzsungelbe az úton, és gyorsan meg kell állítanunk őt, ritkán valós. Általában mind a három pedálról (ha automata – mindkettőről) tudjuk, hogy mire való, hogyan használják, mikor van lenyomva, és hogy közvetlen kapcsolatban van az autó mozgásával. Azt is tudjuk, hogy mire való a kormány, megkülönböztetjük a jobb oldali irányjelzőket a bal oldali irányjelzőktől, és nem a hátsó ablaktörlőt kapcsoljuk be a fűtés helyett.

2. tudok parkolni

A parkolás nem mindig egyszerű, de a férfiaknál biztosan nem jön magától, a nők számára pedig éppoly érthetetlen, mint a vízmelegítő csatlakoztatása. Tanul. Őszintén szólva, vannak nők, akik sofőrként sokkal jobban teljesítenek, mint az erősebb nem sok képviselője. Nem azért, mert szoknyát hordanak, hanem azért, mert a vezetés olyan készség, ami fejlődik.

3. Látom az autót

Ahogy látjuk a kis cérnát kilógni az ingedből, úgy látjuk az autót, ami előttünk, mögöttünk és mellettünk van. Nem veszítettük el a tárgyak megkülönböztetésének képességét, és ha nem is tudjuk pontosan kiszámítani, hány centire vagyunk a szomszédos járműtől, tudjuk, hogy ott van.

4. Nem minden nő jó sofőr, de nem is minden férfi

Korántsem komoly az a sztereotípia, hogy a nők nem vezethetnek autót, és ennyi. Sok férfi szörnyen ül a volán mögött, és attól, hogy nem tud ruhát viselni, nem lesz automatikusan Schumacher. Fittipaldi sem. Nagyon gyakran egy férfi csinálja a nevetséges manővert. De sértegetjük, amiért nőként vezet. Kicsit komolyabb.

5. Nem becsüljük túl magunkat

Az egyik legfontosabb különbség a legtöbb nő és férfi között az, hogy a hölgyeknek nem kell feladniuk magukat. Egyetlen barátnőnk sem fog csodálni minket a gyorshajtásért, és nem is bizonyít vele semmit. Nem dobnánk ki az arcunkat az ablakon, és egyik kezünk sem lógna ki az ajtón, és egy újabb csajjal néznénk a gyalogúton. Egy ötlet, hogy jobban koncentrálunk, nem sietünk, és nem fogjuk ezt a kanyart elsodorni, ugye… nagyon klassz.

Ne becsülj alá minket. Van olyan állat, mint női sofőr.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche