5 hűvös termikus bögre, amely segít gyorsan felmelegedni

A tél még korántsem fog véget érni, és az időjósok szerint bár kora tavasz vár ránk, instabil idő lesz. És neked és nekem mindenre fel kell készülnünk: súlyos fagyokra, átható szélre és hosszú hőhiányra a házban.

Korábban már beszéltünk erről. Ma pedig olyan hűvös termikus bögréket állítottunk össze számodra, amelyek segítenek extra melegben maradni. Ezeknek a bögréknek az ára 300 és 1200 UAH között változik, az eladótól, a kivitelezés minőségétől és a kiegészítő funkcióktól függően.

Prémium minőségű termobögrék a Kambukka-tól

Nagyon klassz dizájn és kiváló minőségű termobögrék a világhírű belga márkától, amely Ukrajnában is megtalálható. A forró tea 5 órán keresztül meleg marad. A termikus bögre kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, strapabíró gumírozott alja nem karcolja a felületet. Ezenkívül a termobögrék speciális szeleppel vannak felszerelve a könnyű ivás érdekében, és légmentesen záródó fedelük van.

Termikus bögrék az ukrán ZIZ márkától

Ezek a hűvös, személyre szabott termobögrék nemcsak melegen és melegen tartják a teáját órákon át, de stílusos kialakításukkal a lelkedet is felmelegítik. A márka nagy választékban kínál hazafias bögréket és modelleket menő feliratokkal.

Fűthető termikus bögre AMIO

Európa legnagyobb autótartozék-importőrétől ez a csésze az autó szivargyújtójához csatlakoztatható, és akár 60°C-os hőmérsékletet is fenntart, így a kávé vagy a tea melegen marad. Kényelmes utazáshoz vagy forgalmi dugókon keresztüli hosszú hazatéréshez. Egy ilyen csészével nem fog megfagyni az úton, és nagyon olcsó.

Kiváló minőségű termobögre autóba

Intelligens termikus bögre LED kijelzővel

Lehetővé teszi az ital hőmérsékletének szabályozását egy kiváló minőségű érintőképernyős hőmérséklet-érzékelővel. További funkció a kijelzőn látható csepp, melynek színe a csészében lévő folyadék hőmérsékletétől függ. Ez a termikus bögre hosszú utazásokhoz vagy kirándulásokhoz is ideális.

Termikus bögre kijelzővel

Nemrég elmondtuk.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche