6 darab a konyhából, amelyek jó energiát és jó közérzetet szívnak magukba

A konyha egy olyan hely, ahol szeretünk mindennel telezsúfolódni, hogy minden pillanatban minden elérhető legyen. Mindazonáltal, amikor arra törekszünk, hogy tökéletes házigazdák legyünk, túlterhelnek bennünket a felesleges dolgok. És minden felesleges és fel nem használt akadályozza a pozitív energia és a boldogság szabad áramlását az otthonban.

Hogy boldogságot vonzzon otthonába, azonnal szabaduljon meg ezektől a dolgoktól…

Élelmiszer dobozok

Gabonafélék vagy főtt ételek dobozokban való tárolása kényelmes. De ne zsúfolja el a konyháját több dobozzal, mint amennyit felhasznál. Amellett, hogy sok helyet foglalnak el, és rontják a konyhai formatervezés esztétikáját, az energia stagnálását is okozzák az életében.


Régi vagy repedt edények

Ne tartson régi vagy repedt poharakat, illetve törött fogantyújú üvegeket a konyhában vagy bárhol máshol otthon. Töltse fel otthonát pozitív energiával új és gyönyörű edények beszerzésével, és azonnal szabaduljon meg a régi és sérült edényektől.

Konyhai eszközök

A konyhai eszközök, mint a húsdaráló, gyümölcscentrifuga, turmixgép és bármely más modern konyhai robot, minden háziasszony számára jól ismertek. Ha azonban nem használják rendszeresen, és csak ott ülnek és port gyűjtenek, az elkerülhetetlenül bajt okoz a tulajdonosaiknak. A használaton kívüli készülékek megakadályozzák a boldogságot, a sérültek pedig negatív energiát halmoznak fel.

Kések

Minél több kés halmozódik fel a házban, annál gyakrabban történnek kisebb balesetek: vágások, zúzódások, sőt viták és konfliktusok a rokonokkal. A kések erős negatív energiával bírnak, és ha használat nélkül felhalmozódnak, gondok adódhatnak otthon.

Műanyag zacskók és csomagolás

Ne tömje tele a konyhai szekrényeket műanyag zacskókkal. Amellett, hogy a műanyag zacskók behozzák otthonába az utcáról hozott baktériumokat, megzavarják az energiaáramlás természetes harmonikus áramlását, blokkolják a pozitív energiákhoz való hozzáférést és ellopják a jólétet.

Állott romlott étel

Ne zsúfolja el a konyháját több élelmiszerrel, mint amennyire egy adott időszakban szüksége van. Ipari mennyiség vásárlása értelmetlen. Ennyi tégely és zacskó mellett azt kockáztatja, hogy egy adott termék csomagolásán nem veszi észre a lejárati időt, és ezzel károsíthatja saját vagy szerettei egészségét. Ráadásul a lejárt szavatosságú termékek negatívan hatnak az anyagi helyzetre, ami nem tehet mást, mint az otthoni légkört.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche