6 dekorációs tipp, hogy otthonát paradicsommá varázsolja

A tavasz mindig a változtatási ötletekkel kezdődik – otthon, a magánéletben, a munkahelyen és a barátokkal. Itt az ideje, hogy felismerjük az ébredés szükségességét. Hallottál már a tavaszi nagytakarításról, tavaszi bútorozásról? Mert minden otthon kezdődik. Tehát a népszerű közhely azt mondja, hogy „az otthon te vagy”. Kíváncsi, hol kezdje, és pontosan milyen változtatást szeretne végrehajtani otthonában? Tekintse meg szakmai tanácsainkat, és merítsen ihletet az Ön előtt álló változáshoz.

1. Az otthoni kiegészítők a személyiségedet tükrözik

Ha kifejezni szeretné magát, és nem az általános belső változtatásokra törekszik, fogadjon a megfelelő kiegészítőkre. lakója személyiségének tükre. Rajta kívül gyakran viselünk maszkot, és igyekszünk a legjobb fényben bemutatni magunkat, de amikor becsukjuk az ajtót, csak önmagunk vagyunk. És itt a pillanat, hogy átadjuk magunkat ennek a szabadságnak, és kiválasztjuk azokat a tárgyakat, amelyektől „a helyünkön” érezhetjük magunkat.

A szakértők azt javasolják, hogy teremtsünk több kapcsolatot a természettel. Éppen ezért egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kézzel készített otthoni kiegészítők. Kézzel készített asztali lámpák, kerámia edények és műalkotások, például festmények, táblák, vonós műalkotások – mind-mind a szerző személyes üzenetét hordozzák. Ezen kívül lehetősége van arra, hogy élvezze a kifejezetten az Ön számára készített egyedi terméket.

Folytatjuk a művészeti témát egy ilyen irányú tanáccsal – hozzon létre egy múzeumsarkot. Legyen ez egy olyan hely, ahol összeválogatott művészeti alkotások vannak kombinálva azokkal, amelyek emlékeket idéznek fel. Fogadjon hiteles művekre. Ehhez válasszon egy megfelelő vintage asztalt vagy komódot.

2.Textil a stílusosabb

A belső teret mindig változatosabbá teheti textil kiegészítők cseréjével vagy hozzáadásával. Ezek lehetnek új függönyök, függönyök, deco párnák, szőnyegek, szőnyegek és futók, de akár a kárpitozott bútorok damasztjának cseréje is.

Íme, hogyan változtathatunk néhány trükkel a hálószoba megjelenésén. Minden ágynak szüksége van és , de még kényelmesebbé teheti, ha például rétegezi a paplanokat. Gondoljon arra, amikor utoljára egy bútorüzletben volt, és azonnal magával ragadta az ágyneműt – a takarók és lepedők rétegezése egy tervezési trükk, amellyel hívogatóbb ágyat készíthet.

Egy másik trükk, amellyel teljesen megváltoztathatja a szoba megjelenését, a szőnyeg. Ha egy szoba egyszerűen berendezett, azonnal feldobhatja a hangulatot egy hozzáillő szőnyeggel. Gondosan válassza ki az állagát, különösen, ha házi kedvence van.

A textil kiegészítők kiválasztásakor a legfontosabb szempont a szövetek kiválasztása és a színek kombinációja. Általában a kiegészítők célja, hogy kontrasztot adjanak a többi bútorhoz. A legújabb divatirányzatok közé tartoznak a neonszínek és az általuk teremtett eklektika.

3. A fürdőszoba már nem csak a zuhanyozás helye

Alakítsa át fürdőszobáját a szoba berendezésének új belső megoldásaival. Így van, a fürdőszoba már régóta nem csak az a hely, ahol zuhanyozunk.
A gyógyfürdő-technológiák és a keleti kultúra megjelenésével a modern fürdőszoba egyre inkább úgy néz ki, mint egy hely a kikapcsolódásra. Akár hosszan fürödik, akár zuhanyozik, a beállításnak alkalmasnak kell lennie a kikapcsolódásra. A fürdőszobai szekrények egyre jobban hasonlítanak a többi bútorra, de természetesen speciális nedvességgátló bevonattal. A polcokon ma már nemcsak a fürdőszobai kiegészítők, hanem a kreatív és szórakoztató tárgyak, akár szobanövények is helyet kapnak. A klasszikus fürdőszobai csempe helyét a kőből készült, természetes anyagokra emlékeztető textúrájú panelek és burkolatok veszik át.

4. Hozzon létre egy excentrikus kültéri sarkot

A változások a szép és meleg idővel kezdődnek. Legyen szó tornácról, erkélyről vagy kertről, hozzon létre egy kis szabadtéri oázist. A te paradicsomi darabod. A helytől függően válassza ki a megfelelőt. Ha kicsi – javasoljuk, hogy hozzon létre egy „bisztró sarkot” két vintage székkel és egy kis kerek asztallal. A sziget által ihletett egy erkélyes hinták biztosan megadják azt a pihentető hatást, amit keres.

Ha van kertje a kertben, nagyon kényelmes és praktikus megoldásokat kínálnak. Ne feledkezzünk meg a kerti esernyő fontosságáról, amely még a forró napsütésben is kényelmet biztosít.

5. Hagyja, hogy a luxus megtelepedjen otthonában

A legtöbben a luxus hatását keresik otthonunkban, de kedvező áron. A jó ízlés nagyszerű eredményekhez vezet ebben az irányban. A trükkök között támaszkodhat a masszív keretben lévő tükörre, amely hajlított formákat épít be bútorokba és lakberendezési kiegészítőkbe, az ablakokat fényűző függönyökkel és díszlécekkel díszíti. A fémes felületek szintén fényűző elemet adnak, de nem szabad túlzásba vinni.

Láttad már Donald Trump otthonát? Nos, határozottan túltette magát! Aranylemezes tükör, sárgaréz asztal, retro ezüst elemekkel díszített bútor – a szobák drágának tűnnek, de ez aligha a kívánt hatás. A friss virágok is egy trükk, amellyel luxust adhat otthonának.

6. Hozzon létre egy könyvtárat vagy egy zenesarkot

Akár gyakran olvasol, akár nem, akár zenerajongó vagy, akár szórakozásból, akár csak az autóban hallgatsz zenét, soha nem késő valami atipikus dolgot csinálni. Válasszon megfelelő komódot és polcot, találja meg az Ön számára legkényelmesebb fotelt, válassza ki a megfelelő világítást. Itt az ideje kedvenc könyveinek a választott zene háttérben – pihenjen.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche