6 hihetetlen trükk a fogkrémmel. Meg fogsz lepődni, mire képes!

Források: ,

6 trükk a fogkrémmel

Élvezed a különféle trükköket és tippeket, hogyan tudod a leghétköznapibb dolgokat a javadra fordítani? Nézze meg, mit tehet a fogkrémmel. Például merítsen ihletet ebből a videóból hat fogkrém-trükkel.

Forrás: Youtube

A fogkrém sokkal többre képes

De természetesen ennél sokkal többről van szó, és bizonyára sok ilyen trükköt ismer. Bár a tablet, telefon vagy fényképezőgép képernyőjét megtisztíthatjuk fogkefével, az is segíthet a finom karcolások elfedésében, de a fürdőszobai tükrön fogkrémet használni egy kicsit érdekesebb. Vigyen fel vékony réteget a tükörre, hagyja megszáradni, és törölje le száraz ruhával vagy papírtörlővel. A fogkrémnek köszönhetően egy ilyen tükör nem párásodik be.

Fogkrémmel is megtisztíthatod az elhomályosult ezüstöt, ami egy nagyon egyszerű trükk, amit a fürdőszobában egy perc alatt megcsinálhatsz. Nem kell mást tenned, mint az ujjaiddal beledörzsölni a pasztát az ékszerbe, legyen szó medálról vagy gyűrűről. Kicsit jobb, ha egy régi fogkefét használunk, amely még alaposabban juttatja be a pasztát a különböző résekbe, nehezen elérhető helyekre. Utána már csak öblítsd le vízzel, és ha kell, ecsettel lazítsd fel az összes masszamaradványt, szárítsd meg és kész!

A fogkrém segít eltávolítani a teafoltokat az edényekről. Míg általában meglehetősen gyakori a fehér porcelán tea- vagy kávékarikák mosása, néhány bögrét egyszerűen nehéz megtisztítani. Lehet, hogy a máz rosszabb, porózusabb vagy más ok áll a háttérben, de pont az ilyen poharakról lehet fogkrémmel és sokkal könnyebben eltávolítani a makacs foltokat.

A pasztával nemcsak a cipőről, hanem a ruháról, cipőfűzőről vagy a szőnyegről is eltávolíthatod a foltokat. Megpróbálhatja a vasaló lapján is használni, ami – bár nem tapadó – gyakran szenved a helytelen használattól. Állítólag a fogkrémmel nemcsak a zongorabillentyűket, hanem az asztal fafelületén lévő poharak, bögrék gyűrűit is meg lehet tisztítani.

A fogkrém segít a gyógyulásban

A fogkrémnek azonban, mivel hűsít, a rovarcsípés okozta viszketés ellen is hatnia kell. A fogkrém szárító és fertőtlenítő hatását az arcon lévő pattanásokra és apró kelésekre is alkalmazzák. A fogkrémnek köszönhetően a pattanások gyorsabban kiszáradnak és hamarabb kezdenek gyógyulni.

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche