7 Feng Shui folyosói dekoráció a pénzért és a boldogságért

A Feng Shui keleti technikája azt tanítja, hogyan kell megfelelően elrendezni a bútorokat a házban, hogy boldogságot, szerencsét és pénzügyi bőséget vonzzon. A folyosó energetikailag erősebb, mint gondolná – megfelelően meg kell szervezni.

Helyezzen be egy piros bejárati ajtót

A szín fontos szerepet játszik a belső térben, de kevesen figyelnek a bejárati ajtók sokféle árnyalatára, és hiába. Mit látunk elsősorban? Fekete fém vagy világos vagy sötét fa. Ritkán mer valaki kísérletezni és világos árnyalatokat választani. Ha szerencsét szeretne vonzani otthonába, tegyen egy piros bejárati ajtót.

Tartsa rendben a folyosót

A legtöbb embernek van egy gardrób (vagy több is) a folyosón, amiben rengeteg nem hordott holmi, régi cipő vagy háztartási edény található, amelyekre már nincs szükség. Ha a Feng Shui-t nézzük, ez a megközelítés a folyosó tér megszervezésére teljesen téves. Először is, a lakás be- és kijárata soha ne legyen zsúfolt. Ez akadályozhatja a pénzforgalmat. Másodszor, a bejáratnál kialakult káosz a tulajdonos szerencsétlenségének forrása. Ezért mindig próbálja meg az ajtó körüli teret tisztán és tisztán tartani.

Helyezzen három kínai érmét a szőnyeg alá

Nemcsak egy piros ajtó vonzhat gazdagságot otthonába. Van egy másik nehéz út is: tegyen három kínai érmét a szőnyeg alá a folyosón. Segítségükkel nemcsak pénzt vonz magához, hanem a hasznos Qi energiát is. A rituálét végző lakók házában a semmiből felbukkannak a gazdagodás, a karrierlétra felmászása és a családi boldogság építésének lehetőségei.

Vásároljon speciális szőnyeget a folyosóra

Amikor szőnyeget választ a bejárati ajtóhoz, ne féljen az élénk színektől. Fontos, hogy a vászon, amely alá az érméket helyezi, más színű legyen, mint a padló. A forma nem játszik olyan nagy szerepet, mint az árnyék. Ezért győződjön meg arról, hogy ez a tárgy a folyosón felhívja a figyelmet. Nagyszerű lesz, ha vörös szőnyeget választ. A skarlát ajtóhoz hasonlóan szerencsét hoz a házba.

Helyezzen egy kis akváriumot vagy szökőkutat a folyosóra

Egy másik feng shui jel, amely rengeteg pénzt és szerencsét ígér a ház tulajdonosainak, egy kis akvárium vagy egy tál víz a folyosón. Az éltető nedvességet a gazdagság, a gazdagság és a boldogság szimbólumának tekintik.

Válasszon bizonyos tükröket és kiegészítőket a folyosóra

A folyosón lévő tükröknek és kiegészítőknek is specifikusnak kell lenniük. Ez szükséges mind a tér harmonikus összekapcsolásához a többi helyiség kialakításával, mind a Feng Shui tanításaiban foglalt egyes követelmények kielégítéséhez. Az ovális vagy kerek tükröket ajánlatos akasztani, de ne az ajtó mellé, különben „tükrözik” a szerencsét, és nem engedik be a házba.

A pénz legjobb barátja az édesség

Most sokan meg fognak lepődni, de az édességek gazdagságot vonzanak a házba. Egyszerű: tegyen egy tál édességet a folyosóra. És ügyeljen arra, hogy mindig tele legyen a tetejéig.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche