7 jele annak, hogy otthonát gonosz erők lakják

Démon, boszorkány, gonosz szellem, szellem, poltergeist – ezek nem csak horrorfilmnevek, a valós életünk részei – vagy legalábbis a természetfeletti képességekkel rendelkező emberek biztosak benne. Íme, milyen tanácsokat adnak a pszichikusok a témában.

Sok ember hibája az, hogy nem hisznek a gonosz erőkben, és alábecsülik befolyásukat. De minden energialény, amely otthonában lakik, számos bajt okozhat, ezért légy éber, hallgass intuícióidra és vigyázz. Hét fő jel van, amelyek alapján megértheti, hogy hívatlan és kellemetlen vendég van otthonában.

1. A kényelem hiánya

Kezded borzasztóan kényelmetlenül érezni magad otthon, minden ok nélkül szeretnél gyakrabban lenni kint, egyre nehezebben térsz haza, mintha valami láthatatlan taszítana. A rokonok és a barátok sem sietnek meglátogatni, és az életed tele van negatív érzelmekkel és a családtagok közötti alaptalan veszekedésekkel.

2. Egyre erősödő félelemérzet

Az otthon tartózkodás nemcsak kellemetlen, hanem ijesztő is lesz. Az az érzésed, hogy valaki folyamatosan figyel téged, suttog valamit a füledbe, dörömböl az ajtókon és a fiókokon, bekapcsolja a mikrohullámú sütőt vagy a tévét az éjszaka közepén, zongorázik és még beszél is.

3. Elveszett tárgyak

Az utóbbi időben egyre gyakrabban érzi úgy, hogy soha nem találja meg azt, amire szüksége van a megfelelő időben. Úgy tűnik, hogy a dolgok a föld mélyére süllyednek, bár tisztán emlékszel, hogy valahol elhagytad őket. Nem vesztette el azt a szokását, hogy visszahelyezze a dolgokat a helyükre, de folyamatosan eltűnnek.

4. Álmok

Az érzés, hogy valami furcsa történik, még álmodban sem hagy el. Ismeretlen emberekről és helyekről álmodozol, ahol még soha nem jártál. Hogyan lehetséges ez? Az álmok nem emlékezetünk visszhangja? Lehet, hogy valaki ezeken a látomásokon keresztül próbál elmondani neked valamit?

5. Megmagyarázhatatlan hangok

Furcsa hangokat hall. Tompa léptek, csikorgás, suhogás, suttogás, nevetés, sírás. Ez is annak a jele, hogy otthonában valami láthatatlan lakik.

6. Haldokló virágok

A szobanövények nem ragadnak meg, ok nélkül és hirtelen elhervadnak, akármilyen szorgalmasan gondozod is őket.

7. A macska meglátja őt

Még a háziállatok is furcsán viselkednek – a semmibe néznek, félelmet és agressziót mutatnak, mintha látnának ott valamit vagy valakit.

Ha ez az Ön otthonában történik, először is ne verje magát. Lehet, hogy csak túlhajszolt, és pihenésre van szüksége. És az otthoni negatív energia minden megnyilvánulását pozitív energia kibocsátásával „kezelik”. Tedd bele mindenbe – gondolataidba, érzelmeidbe és tetteidbe. Ha elűzöd a sötétséget fejedből és szívedből, otthonod is világosabb lesz.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche