8 meglepő szépségtrükk pamut törlőkendővel

Nagyon elterjedt termék a piperetáskáinkban, de tudtad, hogy sokkal több felhasználási területük van, mint a tisztítás? Bizonyára gondolkodás nélkül többször fogsz vattakorongot, hogy például utána eltávolítsd a felesleges terméket, de az az igazság, hogy sokkal többre is használható. Vegye figyelembe, mert ezek a 8 meglepő szépségtrükk vattacsomóval.

Szépségtrükkök pamut törlőkendővel

Ezt követően feltárjuk Önnek, a 8 meglepő szépségtrükk Mit tehet ezekkel a kis szövetségesekkel. Ne hagyd ki őket!

Javítsa ki a sminkhibákat

A vattakorongok egyik leggyakoribb felhasználási módja a sminkhibák, például az elkenődött szempillaspirál, az elmosódott szemceruza vagy a rosszul elhelyezett rúzs kijavítása. Csak muszáj Enyhén nedvesítse meg a vattapamacsot micellás vízzel vagy sminklemosóval, és vigye át a felületen. amit ki akarsz javítani. Tökéletes lesz!

Vigyen fel szemhéjfestékeket

Ha nincs kéznél szemhéjfesték ecset vagy applikátor, vattakoronggal füstös megjelenést kelthet, vagy színeket keverhet. Csak muszáj vegyen egy kis árnyékot a pálcával, és vigye fel a szemhéjra finom körkörös mozdulatokkal. A különböző árnyalatok keveréséhez többféle vattapamacsot használhat.

Készítsen tökéletes körvonalat

Egy másik sminktrükk a vattakorongokkal, hogy tökéletes szemceruzát készíts macskaszem- vagy szárny-effektussal. Ehhez csak meg kell tennie húzzon egy vonalat a szemceruzával a szem sarkától felfelé, majd egy Q-tipp segítségével törölje le a felesleget és adj neki formát. Így professzionális és szimmetrikus felületet érhet el.

Az ajkak hámlasztása

A pamut törlőkendők segíthetnek az ajkak leradírozásában és az elhalt bőr eltávolításában, amely szárazzá és kirepedezetté teszi őket. Csak muszáj Nedvesítse meg a tampont meleg vízzel, és körkörös mozdulatokkal finoman dörzsölje át vele ajkait.. Ezután vigyen fel egy hidratáló balzsamot, és látni fogja, hogyan lesz puhább és szebb az ajka.

tiszta körmök

Ha befestette a körmét, és a lakk levált a szélekről, vattakoronggal megtisztíthatja, és szebb megjelenést kölcsönözhet nekik. Csak muszáj Áztassa be a tampont körömlakklemosóval, és óvatosan húzza végig a körmök szélén. Így eltávolítja a lakk maradványait anélkül, hogy károsítaná a manikűrt.

Alkalmazzon illóolajokat

Az illóolajok számos jótékony hatással vannak a bőrre, a hajra és a hangulatra, de óvatosan kell őket alkalmazni, és hordozóolajban vagy vízben kell hígítani. Egy egyszerű és kényelmes módja a felvitelüknek, ha vattacsomót használ. Csak muszáj Tegyen néhány csepp illóolajat a kívánt vattacsomóra, és vigye fel a kezelni kívánt területre.mint a halánték, a csukló vagy a nyak.

Készítsen házi maszkot

A pamut törlőkendőkből házi maszkot is készíthet az arc hidratálására, tisztítására vagy élénkítésére. Csak muszáj Keverje össze a kívánt összetevőket, például joghurtot, mézet, zabot vagy citromot, egy tálban, és vattacsomóval vigye fel az arcára.. Hagyja rajta a maszkot körülbelül 15 percig, majd meleg vízzel távolítsa el.

Hozzon létre egy szilárd parfümöt

Szeretnéd mindig magaddal vinni kedvenc parfümödet anélkül, hogy az üveget cipelned kellene? Nos, szilárd parfümöt készíthetsz egy vattakoronggal és egy kis méhviasszal. Csak muszáj Olvasszuk fel a méhviaszt a mikrohullámú sütőben, és adjunk hozzá néhány csepp parfümöt. Ezután áztassa be a vattacsomót a keverékkel, és hagyja megszáradni.. Így egy szilárd parfümöt kapsz, amelyet egy kis tartályban tárolhatsz, és amikor csak akarod, használhatod.

Amint látja, a A pamutbimbók a szépség nagyszerű szövetségesei amelyet számos trükkhöz használhat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche