A 4 vírusos trükk, hogy háza mindig paradicsomi illatú legyen

Nincs annál kellemesebb észrevesz egy finom és friss aromát, amikor belép a házba. Ennek eléréséhez a levegő megújítása mellett egy sor trükköt is bevethetünk a gyakorlatba. A @myloelyhome4, egy nagyon népszerű fiók a TikTokon, amely tanácsokat ad, bemutat néhány trükköt.

A legjobb trükkök a ház ízesítéséhez

Kétségtelenül az otthoni rossz szagok egyik fő forrása a szemetes. A megoldáshoz első lépésként meg kell tisztítani és fertőtleníteni. Akkor muszáj helyezzen be több illóolajba áztatott vattacsomót A szemeteszsák alatt, hogy taszítsa a szagokat. Könnyű és hatékony.

A konyhai mosogató egy másik hely, ahol felhalmozódnak a rossz szagok. Ebben az esetben feltesszük egy evőkanál szódabikarbóna fél citromra és dörzsölje végig a mosogató felületét. Így tudjuk majd eltávolítani a vízkövet, sikert és szagtalanítani.

A falak súrolásához saját készítésű tisztítószert készíthetünk edénybe keverve víz mosogatószerrel és borsmenta olajjal. A tisztítóban megnedvesítünk egy kendőt, felmosórongyra helyezzük, és súroljuk a falakat, hogy eltávolítsuk a port és a felgyülemlett szennyeződéseket, és ízesítsük a helyiségeket.

És végül mi is tehetjük készíts házi készítésű mikadót 100 milliliter vízből, 15 milliliter alkoholból és egy kupak öblítőből. Ezután adunk hozzá néhány bambuszrudat, és kész! Elhelyezhetjük például az előszobában vagy a nappaliban.

A videó elterjedt a TikTokon és már több mint 650 000 lájkja van. A felhasználói megjegyzések azt mutatják, hogy a trükkök működnek: „Egyik nap fiatal vagy, a másikon pedig az egész videót nézted, és alkalmazni akartad”; „Próbálta már valaki bambuszrudakkal elkészíteni a légfrissítőt? Most készítettem el, és szeretném, ha illata yaaaa”; „Imádom, megszállott vagyok, hogy a házam finom illatú legyen a nap 24 órájában” – mondják egyesek.

És végül érdemes emlékezni a fontosságára szellőztesse ki az egész házat naponta, még a téli hónapokban is. 10 perc elegendő a levegő megújulásához.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche