A 72 éves Jane Seymour szerelmet talált – Fotók szeretőjével

A 72 éves Jane Seymour nem fél éppen ezekről a témákról beszélni. A HELLO magazinnak adott különleges interjújában a színésznő bevallja, hogy újra felfedezte a szerelmet, megosztja, hogyan változik a nők szexuális élete a menopauza után, és elárulja, miért ez élete legboldogabb időszaka.

Jane Seymour gyermekei

A színésznő teljes értékűen éli életét – sikeres színésznő, nagymama és édesanyja négy felnőtt gyermekének – Catherine (41), Sean (38), valamint ikrei, John és Christopher (27) – róluk:

„Minden gyermekem már régen elhagyta a családi házunkat, és megvan a saját élete.

Itt az időm, itt az ideje, hogy azt tegyem, amit mindig is szerettem volna. Nincs értelme halogatni, hogy vigyázzak magamra, mert nem biztos, hogy holnap leszünk.”

Jane és tapasztalatai a menopauzával kapcsolatban

Október a Menopause Awareness hónapja, és ebből az alkalomból a színésznő visszatekint arra, hogyan történtek vele a dolgok, és hogyan befolyásolta a szexuális életét.

„A szex fájdalmassá válik, és meg kell találnod a módját, hogy kezeld. Beszéltem a nőgyógyászommal, és megfelelő ösztrogénterápiát írt elő. Ez mindent megváltoztatott számomra. Meg kell találnod azt a módot, ami működik neked és a partnerednek . A menopauza után új utakat találsz az örömszerzésre. Teljesen új nővé válsz.”

Jane Seymour az öregedésről

A színésznő azt reméli, hogy eltávolítja az időskori megbélyegzést, különösen a nők körében.

„Úgy tűnik, az egész világ az öregedés ellen van. Gyűlöljük, félünk a ráncoktól, az ősz hajtól, de ezt másképp kell néznünk. Itt az ideje, hogy odafigyeljünk önmagunkra, tegyük, amit csinálunk akarunk lenni, amit akarunk.”

Jane Seymour társának, John Zambettinek

A színésznő 72 évesen, négy házasság után talált rá újra a szerelemre. Partnere John Zambetti énekes-dalszerző. Jane nemrég az Instagramon bejelentette kapcsolatát vele, és ezt írta: „Soha nem voltam boldogabb.”

A kiadvány még a „Dr. Quinn Healer” című színésztársát, Joe Landót is kommentálta:

„Örülök, hogy együtt látlak benneteket, nagyon boldog vagyok, hogy John igazán jó srác. Jó neked, Miss Jane” – írta Joe Lando színész, akivel Seymour 1993 és 1998 között szerepelt a Dr. Quinn című tévésorozatban.

Seymour elárulja, hogy Zambetti egy igazi úriember, és állandóan bókokat mond neki.

A színésznő azt is megosztotta, hogyan gondoskodik magáról – a mozgásról és a diétáról

„Nem vagyok egy mozgásőrült, de igyekszem mozogni. Korábban szerettem táncolni, mostanában többnyire könnyű mozdulatokat végzek.”

A színésznő elmondása szerint minden éjjel 8 órát alszik, követi a mediterrán diétát és böjtöl.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche