A Birkenstock szandál tisztítása: egy gesztus, hogy kifogástalanok maradjanak

A lábbeli karbantartásának fontos része azon múlik, hogy veszünk-e fáradságot a felgyülemlett szennyeződések eltávolítására. Természetesen ugyanazok az eljárások nem működnek minden terméknél, és tudnia kell, hogyan kell tisztítani Birkenstock így továbbra is úgy néznek ki, mint az újak. Lássuk, milyen lépésekkel távolíthatja el a port és a foltokat anélkül, hogy kárt okozna.

Bizonyos trükkök elengedhetetlenek az ilyen típusú és márkájú szandálok tisztításához, de sokan nincsenek tisztában velük. Emlékezzünk arra, hogy bőrből készült szandálokról van szó, ami valamivel kevésbé invazív kezelést igényel.

Így tisztíthatod lépésről lépésre Birkenstock szandálodat

Mielőtt elkezdené az oktatóanyagot, csak egy bőrkefére van szüksége, a fogkefe, amit már nem használ, egy kendő, speciális szappan bőrre és meleg vízre. Valószínűleg már van otthon a legtöbb ilyen olcsó cikk.

Ha megvan, vegye a kefét és szárazon tisztítsa meg a szandálokat, amíg a maradványok teljesen el nem távolodnak a felületről. Észre fogja venni, ha nem mosott túl sokáig, a szennyeződések egy része nem jön ki. Ebben az esetben használjon nedves ruhát.

Ezután nyissa ki a hevedereket vagy tszandált, és gondosan tisztítsa meg ugyanazzal a kefével de most megnedvesített. Ezután keverjen össze egy kevés vizet és speciális bőrszappant, majd a fogkefe segítségével tisztítsa meg a szandál belsejét. Valószínűleg marad egy kis hab, ezért távolítsa el a ruhával és meleg vízzel, hogy elkerülje a bőr vagy a szíjak sérülését.

Végül tisztítsa meg a szandál talpa megnedvesített kefével. Ez fontos az esetleges elcsúszások vagy esések elkerülése érdekében. A folyamat befejezése után hagyja megszáradni a lábbelit hűvös, száraz helyen. Tartsa távol a napfénytől.

Te is tudsz tisztítsa meg a sablonokat. Mivel általában parafából készülnek, kerüljük, hogy teljesen átnedvesedjenek, mert megsérülhetnek, ezért érdemes puha kefét vagy nedves törülközőt használni.

Ami ennek a lábbelinek a talpát illeti, amelyek általában gumiból készülnek, könnyű egy kis vízzel és enyhe szappannal. Használjon puha kefét vagy szivacsot, majd távolítsa el a szennyeződéseket vagy foltokat. Ügyeljen arra, hogy alaposan öblítse le a talpat, hogy megszabaduljon a hátramaradt szappantól.

Tippek

Ha épségben tartjuk cipőinket, az idővel sokkal tovább tart.

Figyelmesen nézze meg a címkéket és a mosási előírásokat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche