A csalhatatlan trükk a rossz szagok kiküszöbölésére a szemetesben. Olcsó és nagyon egyszerű

Ő kuka Nemcsak a konyhában, hanem az egész konyhában ez a rossz szagok egyik fő oka. Hiába takarítjuk, a vödör, amibe a szemeteszsákokat rakjuk, megtartja azt a kellemetlen szagot, amit nem könnyű eltüntetni. Szerencsére van egy olyan egyszerű trükk, amivel egyszer és mindenkorra eltüntethető a rossz szag a szemetesben.

Hogyan lehet megszabadulni a rossz szagoktól a szemetesben?

Az otthoni takarításban az egyik leggyakrabban használt termék, erre is használhatjuk. Egyszerűen muszáj Szórj pár evőkanál szódabikarbónát a vödör aljára, hogy felszívja a nedvességet és a kellemetlen szagokat. Ezenkívül havonta egyszer-kétszer megtisztíthatjuk a vödröt szódabikarbóna és víz keverékével. A legjobb, ha egy régi fogkefét használ, hogy elérje az összes sarkot.

Ez a létező legjobb trükk, de vannak olyanok is, amelyek nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy elfeledjük a szemetes szagokat, amelyeket a szemetes áraszt, különösen nyáron. Az ecet az otthoni takarítás egyik leggyakrabban használt terméke. fertőtlenítő tulajdonságai miatt. Vízzel keverve a vödör fertőtlenítésére és újszerű megjelenésére szolgál.

Ha macskát tartunk házi kedvencünknek, akkor a homokkal a szemeteskuka aljára is tehetjük, és így megakadályozhatjuk, hogy összegyűjtse a nedvességet és a rossz szagokat. Természetesen a homok cseréjéről négy-öt naponta, vagy ha nagyon párás a levegő. Ellenkező esetben nem lesz haszna.

A teafa illóolaja kiváló természetes antibakteriális hatású, így az egyik legjobb szövetségesünkké válik, hogy ne legyen rossz szagú a szemetes. Naponta be kell permetezni a vödröt egy csésze víz és 15 csepp teafa illóolaj keverékével a zacskó elhelyezése előtt. Nagyon hasznos házi megoldás a szennyeződések miatti kártevők megjelenésének megelőzésére.

És végül megtehetjük használja a citrusféléket természetes gyógymódként, hogy elkerülje a rossz szagokat otthon. Csak egy citrom vagy narancs levét kell kifacsarnunk, és a vödör aljába önteni. Hagyjuk megszáradni és helyezzük a zacskót.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche