A csillagjegyek skálája: a nyugodttól a rakoncátlan rakétákig. Felismeritek egymást?

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg egyértelműen az első helyen áll. Ennek a jegynek az emberei folyamatosan a harmóniát és az egyensúlyt keresik. Nem csoda, hogy ők a legnyugodtabbak az összes jel közül, és nagyon jól tudják kontrollálni viselkedésüket.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A mások iránti mély tisztelet jellemezte Szűz gyakran éretten és bölcsen cselekszik. Általában olyan megoldást próbálnak kitalálni, ami mindenkit kielégít, és senkinek sem okoz csalódást. Az ilyen embereknek körültekintőnek és nyugodtnak kell lenniük, és általában azok is.

Rák (június 22. – július 22.)

A rák megtestesült érzékenység. A konfliktusokat vagy a stresszes helyzeteket kerüli. A csendet szeretik és nem a vihart. Általában szívesebben bújnak el a sarkukban, de ha úgy érzik, hogy valaki agressziója támadja meg őket, nagyon megfoghatatlanok lehetnek.

Bika (április 21. – május 21.)

Gondoltad volna, hogy a Bika jegyében születettek könnyen mérgesek? Ennek az ellenkezője igaz. A Bikákat nyugodtnak és békésnek tartják, szeretnek a környezetükben tartózkodni. Mérgesek lehetnek, de sok időbe telik, mire megteszik. A Bika számára a türelem poharának egyszerűen túl kell csordulnia. Utána jobb megszökni előle.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak nagyon elszánt, gondolkodik a munkán, és néha introvertáltnak tűnik. Hajlamos nagyon békés jellemre lenni, utálja a konfliktusokat, mert elvonják a figyelmét a munkáról. De néha vannak pillanatok, amikor felrobbannak. Szerencsére nem tart sokáig, a Bak megkönnyebbül, majd újra megnyugszik.

Halak (február 21. – március 20.)

A bizarr és pesszimista Halak néha igazán impulzívak tudnak lenni, néha elég, ha a sarkukban sírnak. Soha nem tudod megjósolni a hangulatukat. Nem tartoznak a legnyugodtabb vagy legimpulzívabb jelek közé, valahol középen vannak.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek jegyében születettek határozottan nagyon őszinte jelek. Ha nem érzik magukat nyugodtnak, megmutatják. Az Ikrek általában nyugodtak, de impulzív reakciói nem szokatlanok. Vele minden gyors, így ha fel is robbannak és kimutatják az érzelmeiket, gyorsan megnyugszanak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Általában elég laza jel, de gyorsan megváltozhat, ha nevetségessé válik. Hátba tud szúrni, olyan helyekre lőni, ahol nem számítasz rá, és ami nagyon fáj, néha úgy tűnik, hogy a Nyilas elég gonosz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy Oroszlánt meg ne is próbálj csiklandozni, nagyon hamar dühös lesz. Önmagát tartja a legerősebbnek, és ezt folyamatosan mindenkinek meg akarja mutatni. Amint megzavarod a felségét, üvölteni fog, ne adj Isten, hogy kigúnyolja. Aztán megremegnek a falak.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő határozottan az egyik legimpulzívabb jel. Életét a hangulatai határozzák meg. Még éjszaka is össze tudja pakolni a csomagjait, ha nagyon mérges, de nagyon vicces és csodálatos társ is tud lenni. Ő is képes nyugodtan megoldani a dolgokat. Kevesen ismerik a Vízöntőt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió jegyében születettek valóban el tudják engedni a dühüket, de tudják, hogyan kell azt visszatartani, a legjobb és a legrosszabb együtt él benne. A Skorpió azonban ritkán teljesen nyugodt, hihetetlen adag kozmikus energia hajtja.

Kos (március 21. – április 20.)

A szókimondó, határozott és szenvedélyes Kos türelmetlen, és általában a legimpulzívabb az összes jel közül. Általában a meleg reakciót választja, de nem tud várni, türelmetlen, így ha valami nem felel meg neki, azonnal, vadul és teljes show-val reagál.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche