A fehér még soha nem volt fehérebb: Felejtsd el a drága termékeket, ezek a segítők tisztábbá teszik a fehér szennyest!

A fehér szennyes nagyon hajlamos a sárgulásra, vagyis a fehér fokozatos szürkévé válásra. De nem kell rögtön a kémiai fehérítőkhöz nyúlni. Ahogy a portál és a youtube csatorna állítja , ez is kíméletesebb és még pénzt is megtakaríthat. És többféle lehetőség is van, így csak ki kell választania az Önnek legmegfelelőbbet.

Szódabikarbóna fehérítés

Ennél a módszernél 6 evőkanál szódabikarbónát kell feloldani 5 liter vízben.

Ezután keverjen össze 1 evőkanál ammóniát, és tegye ebbe az oldatba a fehér cuccot néhány órára. Ezután mossuk ki őket a mosógépben a klasszikus módon.

Aszpirin

Az aszpirin tablettát nemcsak fejfájásra, hanem fehérítőszerként is használhatja. Az acetilszalicilsav mélyen behatol a szövetekbe, és eltávolítja a szürke árnyalatot, sőt a sárga foltokat is a szennyesből.

Oldjunk fel 5 aszpirintablettát vízben, és tegyük a szennyest ebbe az oldatba. Hagyja állni néhány órán át, majd mossa ki.

Ecet

Öntsön egy csésze ecetet egy tál vízbe, és hagyja, hogy egy éjszakán át. Másnap mossa ki a mosógépben, és meglátja a különbséget.

Forró víz citrommal

Öntsünk vizet egy lábasba, adjuk hozzá a felszeletelt citromot, és forraljuk fel. Ezután vegyük ki a citromot, és áztassuk a szennyest ebben az oldatban egy órán át. Utána mossuk ki, és a fehérek sokkal ragyogóbbak lesznek.

Sok sikert!

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche