A férjem olyan sokat horkol, hogy fel tudja ébreszteni a szomszédokat. Amióta ezt az italt issza, megnyugodott.

Ha a másik feled horkol, akkor itt az ideje, hogy rákényszerítsd erre a hatékony italra. Nemcsak a zavaró hangokat akadályozza meg, hanem az általános egészséget is elősegíti.
A horkolás elleni küzdelem nagy kihívás lehet. Ha Ön is szenved tőle, valószínűleg Ön is sok kritikát kap emiatt a másik felétől vagy a többi embertől, akivel egy szobában alszik.

Ha azonban egyszer és mindenkorra meg akar szabadulni tőle, nem feltétlenül kell műtétre vagy szakértőkhöz fordulnia. Sőt, mint arról a Healthline beszámol, ennek a gyümölcsös italnak a rendszeres fogyasztása nagyon hatékonyan segít enyhíteni a tünetet.

Gyógyító ital a kellemetlen horkolás ellen

Azok szenvednek leginkább horkolástól, akik túlsúlyosak, túl sok stressztől szenvednek, túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztanak, vagy tartósan eltömődnek a légutak.

Ha meg akar szabadulni a tünettől, akkor ezért a valódi okára kell összpontosítania, és a lehető leghatékonyabban kell elkezdenie a küzdelmet ellene. Ebben segíthet ez a több gyümölcsből és gyömbérből készült hatékony ital is, amely nem csak a zavaró hangokkal foglalkozik, de általános egészségi állapotodat is javítja.

A gyógyító ital elkészítéséhez szükséged lesz 2 almára, 2 sárgarépára, egy citrom levére és némi friss gyömbérre. Ezután csak turmixoljuk össze az összes hozzávalót egy turmixgépben (vagy gyümölcscentrifugában), és az így kapott finomságot igyuk meg minden este, lehetőleg lefekvés előtt néhány órával, Dr. Amy Richter szerint. Már néhány rövid hét elteltével észreveheted, hogy a tüneteid jelentősen javulnak, és a horkolásod sem zavarja annyira a környezeted.

Nagyon hatékony összetevők

A természetes ital különösen a C-vitaminnak köszönhetően segíthet, amely enyhíti a nyálkás és irritált orr problémáit, valamint a gyömbér lenyűgöző tulajdonságainak köszönhetően. Utóbbit a hagyományos gyógyászatban már évezredek óta használják különböző egészségügyi állapotok kezelésére, és általában segít a légzésben.

Az alma és a sárgarépa ezután a triptofán nevű aminosavat kínálja, amely megkönnyíti az elalvást és megakadályozza a horkolást.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche