A fitnesz edző megnevezett olyan szokásokat, amelyek hozzájárulnak a gyors súlygyarapodáshoz

Előfordulhat, hogy a megfelelő táplálkozás és testmozgás nem hozza meg a kívánt eredményt a fogyás során, ha öt fő rossz szokása van. Olga Lavrentyeva fitneszedző beszélt róluk a TikTok közösségi oldalán.

Az egyik ilyen szokás a szakértő szerint a reggeli kihagyása.

– Ha a reggelije egy csésze kávé, ideje változtatni ezen a szokásán. A reggeli kihagyásával azt kockáztatjuk, hogy túl sokat eszünk nappal és este. A második szokás a túl gyors evés. Az a tény, hogy az agynak egyszerűen nincs ideje arra, hogy információt fogadjon arról, hogy a gyomor már tele van. Ráadásul emésztési problémákat okoz, – figyelmeztetett Olga Lavrentieva.

Emellett a fitneszedző azt javasolta, hogy étkezés közben ne üljünk telefonnal, laptoppal vagy számítógéppel.

– Garantáltan többet eszel, mint amennyit teljes csendben ennél. A következő szokás a késői lefekvés. Ebben az esetben a helyreállítási folyamatok nem következnek be, ami általános egészségromlást és súlygyarapodást eredményez. Az utolsó nem iszik elég vizet. Ebben az esetben nagy valószínűséggel fáradtnak érzi magát, és fejfájása lesz. Ráadásul elegendő víz nélkül biztosan nem fogsz fogyni, – jegyezte meg Olga Lavrentieva.

Korábban egy táplálkozási szakértő, táplálkozási szakértő és egy súlycsökkentő stúdió igazgatója, Svetlana Kashitskaya elmagyarázta, miért nem szabad elhanyagolni a fizikai aktivitást fogyáskor. Az orvos szerint tehát a diéták segítik a fogyást, a testmozgás pedig a test feszesítését fogyás közben, ezért is olyan fontos e két intézkedés kombinálása. Erről bővebben a linken található anyagunkban olvashat.

Fotó: freepik.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche