A fűtőtestek sokkal melegebbek lesznek: egy egyszerű trükk egy üveggel és egy csavarhúzóval

Ha az elemek kissé felmelegszenek, próbáljon ki egy egyszerű trükköt egy üres palackkal.

Kezdődik a fűtési szezon Ukrajnában, de sok ukrán panaszkodik az alig meleg radiátorokra az otthonában. Ez a probléma különösen gyakran fordul elő a többszintes épületek felső emeleteinek lakóinál. Korábban az olcsó trükkök használatáról beszéltünk. És ha maguk is alig melegek, akkor ki kell engedni a levegőt a radiátorból.

Ez szakember segítsége nélkül is megtehető. A levegő eltávolítása a radiátorból növeli a nyomást a szerkezeten belül és javítja a fűtést. Az eljárást központi fűtéses házakban hajtják végre, és csak a fűtés bekapcsolása után. Az akkumulátor légtelenítése előtt készítsen elő egy üres palackot és egy csavarhúzót vagy csavarkulcsot.

Hogyan ürítse ki az elemeket saját maga

Az összes szakma jackja beszélt erről a TikTokon. Először keresse meg a kis csavart az akkumulátor szélén. Mayevsky darunak hívják. Vegyünk egy nagy kupakos palackot, és vágjunk két lyukat egymással szemben – az egyik nagyobb, a másik kisebb.

Helyezze a nagy lyukat az akkumulátorra a csap közelében. Helyezzen be egy csavarhúzót vagy egy állítható csavarkulcsot a kicsibe. Csavarja ki a csavart, és várja meg, amíg a levegő távozik belőle. Ezután a víz elkezd ömleni a lyukból. Szorosan zárja le a csavart, amikor a víz áramlása egyenletessé válik. Ezt követően 5 percen belül a radiátorok sokkal melegebbek lesznek.

Ugyanígy feloldhat egy öntöttvas akkumulátort is. Ebben az esetben azonban nagyobb fizikai erőfeszítést igényelhet a radiátor csapjának kinyitása.

Önt is érdekelhetik a hírek:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche