A gyógynövényszakértő természetes receptet árult el a ritkás hajra. Kezdjen el sűrű és egészséges hajat növeszteni

Mi segít a legjobban a hajnövekedésben? Mindenki egészséges, fényes és szép hajat szeretne. De néha szükséged van egy kis segítségre a hajaddal kapcsolatban.

Mint tudjuk, a haj a névjegyünk. Egy új frizura drámaian megváltoztathatja az arckifejezésedet. Ez különösen igaz a férfiakra, akik elképesztően jól nézhetnek ki borostával.

Te mit használsz a hajad növesztésére?

Néhányan közülünk vékony, göndör és meglehetősen tompa hajjal vannak megáldva. De akkor nem kell elragadtatni magunkat. Tegyél lépéseket, és próbáld meg táplálni a fürtjeidet. Ez nem is olyan nehéz. A rozmaringos víz igazi ápoló csodákra képes. Serkenti a haj növekedését, és jelentősen sűrűbbé és fényesebbé teszi azt. Hogyan kell elkészíteni a rozmaringos vizet?

Öntsünk másfél liter desztillált vizet egy edénybe.

Ezután adjunk hozzá néhány ág friss rozmaringot vagy néhány evőkanál szárított rozmaringot.
Az egész keveréket forraljuk fel, majd főzzük még 15 percig.
Hagyjuk kihűlni a páclét.

Végül szűrjük le, és öntsük egy szórófejes flakonba.

Fújd be az egész hajadat a kondicionálóval (ne dörzsöld), és vidd fel a fejbőrödre is. Ezután finoman masszírozza a fejbőrét (körkörös mozdulatokkal).
A kondicionálót nem kell kiöblíteni. Az első eredményeket elég gyorsan látni fogja.

Hogyan ápoljam a hajamat?

Ahhoz, hogy a hajad egészséges és erős maradjon, holisztikus megközelítést kell alkalmaznod. Nem elég csak maszkokat vagy kondicionálókat használni. Fontos az egész tested és fejbőröd állapota. Ha elhanyagolod az egészségedet, semmilyen kezelési termék nem segít rajtad.

Mindenekelőtt megfelelően hidratáltan kell tartanod a tested. Igyon sok vizet.

Pótolja a szervezetének a megfelelő fejlődéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

Fordítson figyelmet a fejbőrére, és mossa megfelelően a haját. A sampont finoman és körkörös mozdulatokkal dörzsöld be. Ne súrolja vagy karcolja a fejbőrét a körmével. A legjobb megoldás, ha kétszer mossa meg a haját. A második mosás során hagyja a habot néhány percig a fejbőrén.

Végül öblítsd le jól az összes sampont. Hideg vizet is önthetsz a hajadra és a fejedre, hogy serkentsd a vérkeringést.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche