A halszag többé nem kísért: hogyan lehet gyorsan eltávolítani az edényekről (LIFE HACK)

A halszag többé nem kísért: hogyan lehet gyorsan eltávolítani az edényekről (LIFE HACK)

Mindannyian szeretünk halételeket fogyasztani, de az elkészítési folyamat valahogy nem túl jó. Az egész probléma a nyers hal maró szaga, amit aztán nagyon nehéz eltávolítani az edényekről. Sem a szellőztetés, sem a mosószerek nem akadályozhatják meg. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát – a HOCHU.UA cikkében elmondjuk.

Ha el szeretné távolítani a halszagot az ételekről a főzés után, használja a három otthon található termék egyikét. Nevezetesen – citrom, asztali só vagy ecet. Az eredmény kellemesen meg fog lepni!

► Citrom nagyszerűen eltávolítja a kellemetlen szagokat az imént a halfeldolgozáshoz használt fa vagy műanyag deszkáról. Öblítse le a táblát vízben, és kenje meg citromszeletekkel. És nem volt halvány „ombre”!

► Konyhai só. Adjunk hozzá 5 evőkanál sót 1 liter vízhez, és jól keverjük össze. Ezzel az oldattal öblítse le a fából készült edények felületét.

►Ecet. A villák, tányérok, kanalak kellemetlen halszagát 9%-os ecetes oldattal tudod eltüntetni. Mindössze annyit kell tennie, hogy használat után alaposan áttörölje az edényeket.

Korábban arról is írtunk, hogyan. Ez egy egész sor intézkedés, amely magában foglalja a megelőző intézkedéseket és a népi jogorvoslatokat. Ilyen alapos megközelítéssel biztosan megbirkózik a problémával.

Fotó: freepik.com

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche