A határozott trükk, amellyel végleg véget vethet a penésznek és a páratartalomnak a mosógépben

Ő és a páratartalom a Ezek olyan gyakori problémák, amelyek befolyásolhatják a készülék hatékonyságát, és kellemetlen szagokat okozhatnak ruháinkon. Szerencsére van egy nagyon hatékony trükk, amely vírusossá vált különösen ben, és megígéri, hogy egyszer s mindenkorra véget vet ennek a kellemetlenségnek. Egyszerű és hozzáférhető módszer, olyan közös összetevők felhasználásával, amelyek mindannyiunkban megtalálhatóak otthon. Ha fáradt kezelje a penészgombát és a nedvességet a mosógépben, olvasson tovább, hogy felfedezze ezt a tökéletes trükköt így a mosógép problémamentes lesz, ruhái pedig mindig frissek és tiszták.

A trükk, hogy megszabaduljon a penésztől és a nedvességtől a mosógépben

Felfedték azt a trükköt, amely eltünteti a penészt és a nedvességet a mosógépben a tiktoker @elbauldemoni által közzétett videóegy egyszerű és hatékony módszerrel, amelyet biztosan ki akar majd próbálni.

A mosógépben felgyülemlett nedvesség gyakori probléma lehet, különösen, ha a gép fedele vagy ajtaja zárva marad a mosási ciklusok között. Ez kedvező környezetet teremt a penész és a baktériumok elszaporodásához, ami befolyásolhatja a mosás minőségét és kellemetlen szagokat okozhat a ruházatban.

A trükk az, hogy két, a legtöbb otthonban megtalálható összetevőt használjunk: fehérítőt és néhány régi rongyot. A fehérítő antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságairól ismert, míg a törlőkendők arra szolgálnak, hogy a mosógép gumiját újszerű állapotban hagyják, eltávolítva a penész vagy nedvesség nyomait.

A követendő lépések

Ennek a módszernek a végrehajtásához A már vírusos videó elmagyarázza, hogy a következő lépéseket kell követnünk:

  • Kezdjük azzal, hogy felvesszük a kesztyűt, majd az egyes rongyokat fehérítővel áztatjuk. Nem kell sok, lehet négy vagy öt, és ha nincs rongyod, használhatsz régi pólók kivágásait is.
  • A rongyokat belülre, a gumi és a basszusdob közé helyezzük.
  • Akkor A külső gumira is ráhelyezzük.
  • Hagyjuk legalább hatni két óra.
  • Kivesszük a rongyokat és megyünk a takarítás második részéhez. Vegyünk például egy kupak öblítőt. és megtöltjük azzal tisztító ecet és akkor Egy másikat megtöltünk szódabikarbónával.
  • Feltesszük a bedugja a dobot a rongyokkal együtt, és beállítjuk a mosógépünk legrövidebb programját.

Kész! Ezzel az egyszerű módon már végeztünk a penész- és párafoltokkal ill A mosógépünk olyan lesz, mint az új.

Meghagyjuk a videót így láthatja az egész folyamatot. Ezzel az egyszerű trükkel tisztább és frissebb mosógépet élvezhet, biztosítva, hogy ruhái mindig makulátlanok és kellemetlen szagoktól mentesek legyenek. Próbáld ki ezt a módszert, és mondj búcsút a penésznek és a nedvességnek a mosógépedben!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche