A horoszkóp szerint a legnagyobb bordélyházak: Ezekkel a nőkkel ennél-innál

Ikrek

21. 4. – 21. 5.

Az Ikrek jegyében álló nők szórakozottak, de gyakran rendetlenek és kaotikusak. Otthonukban halomban heverhetnek a ruhák, papírok és kiegészítők, amelyeket bárhová elszórnak. Leveszik a ruhájukat, ahol állnak, és mindent egy kupacban hagynak a földön, és így tovább, amíg el nem fogynak a ruhák. Aztán eszeveszetten mosnak, de mivel nincs hol szárítani a ruhájukat, hamar feladják, és a koszos ruhákat a háztartásban veszik.

Az Ikrek még a dokumentumokban és a papírokban is rendetlenkednek, ezért soha nem találnak semmit. Fogalmuk sincs, hol van a készülékekre vonatkozó garancialevél, születési anyakönyvi kivonat, útlevél vagy egyéb fontos okmány, és amikor szükségük van rájuk, több napos kétségbeesett keresgélés folyik, ami többnyire sikertelen, és ki kell őket állítani. újra.

Hal

22. 12. – 20. 1.

Halak nők a fantáziájukban élnek. Nem szeretnek takarítani, és otthon is hajlamos a káosz. A rend szükségtelen számukra, és szó szerint elmerülnek rendetlenségükben. Ráadásul hajlamosak lusták megoldani valamit, és a seprűvel a kézben eltöltött nap látványa nagyon megrémiszti őket, inkább néznek egy újabb sorozatot a Netflixen és belekezdenek egy zacskó chipsbe, amit az ágy mellé dobnak. miután mindet megették. A Halak nem igazán törődnek mások véleményével, és ahelyett, hogy a takarításról hallgatnának, inkább nem hívnak látogatókat.

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

A mérleg a prototípusa annak a mondásnak, hogy „Fújj felül és woof lent!” Mert mindig módosítva, festve vannak, több ezres címkék vannak rajtuk, de ha rájuk fókuszálunk, látszik a koszosság. Náluk is így van otthon. Por és ruhakupacok mindenhol. Néha komikus pillantás egy részeg hercegnőre, akinek nincs is mibe vizet önteni, mert kifogyott a tiszta pohara.

A Mérlegek első pillantásra egyszerűen megtévesztenek a testükkel, ezért légy óvatos. Kellemetlen meglepetés érhet. A higiéniai szokások, különösen a fogmosás nem természetes része a Mérleg napi rutinjának. Otthon biztosan nem lenne velük egy hangulatos és tiszta szeretetfészek.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche