A horoszkóp szerint a legnagyobb lézengők: Ezek a férfiak csak fekszenek a tévé előtt. Van egy?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyében született férfiak inkább a szórakozásra, mint a felelősségre összpontosítanak. Lehet, hogy imádják a reflektorfényt, amely lehetővé teszi számukra, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, de nem az utat, hogy odaérjenek. Ők az állatöv leglustább férfiai közé tartoznak, az egyetlen energiájuk, amit kiadnak, hogy jól nézzenek ki, és hogyan szervezzenek meg egy találkozót, bulit vagy ünnepséget, ahol ők lennének a figyelem középpontjában. Természetes varázsuk van, de nem elég ahhoz, hogy kivigyék a szemetet vagy lemossák az autót.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Bár a Mérleg férfiak viszonylag gyors eszűek, szeretik, ha a dolgok kellemesek és könnyűek. Könnyen stresszesek, ezért a számlák kifizetése helyett inkább a fiók aljára tolják őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elhanyagolják a munkájukat. Megteszik, ha van energiájuk, de nem ez a prioritás. Gyakran megjelenik a közelükben a Kos jegye, amely „takarítja a kátyúikat”, és elvégzi helyettük a munkát.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A nyilas férfiaknak csak egy gondjuk van, és ez az, hogyan érezzék jól magukat. A Nyilas nagyra értékeli a függetlenségüket, különösen, ha utazásról és szabadidőről van szó, ezért inkább a saját feltételeik szerint élnek. Miért végez olyan hétköznapi feladatokat, mint a mosás és a bevásárlás, ha bejárhatja a világot? Ezek a férfiak szórakoztató társak, akik vad kalandjaikról mesélnek, de egyáltalán nem megbízhatóak.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntőket annyira elragadta a belső világuk, hogy nehezen tudnak kilépni személyes érdekeikből. Ez a jel azt is megnehezíti, hogy másokért tegyen dolgokat. Ha megkéri őket, hogy rakják ki a mosogatógépet, vagy vigyék ki a szemetet, több mint valószínű, hogy elutasítják. Bár a Vízöntő nagyon kíváncsi és intelligens csillagjegy, elutasítja az általa unalmasnak tartott munkát. Még akkor is, ha egy hegy szemét van az ajtón kívül, és a mosogató tele van edényekkel, inkább elnyúlnak a kanapén, és bekapcsolják a tévét.

Forrás: Youtube

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche