A horoszkóp szerint a legtisztább szív: Ezek a nők szerencsések, hogy végigjárják az életet

Az ideális nő nem csak pletyka, hanem tényleg létezik! Csak tudnod kell, hol keress! Horoszkópunk megmondja, mely csillagjegyekben születnek a legcsodálatosabb, legtisztább szívű nők, akiket mindenki szeretne feleségül és gyermeke anyjának lenni.

Ram

21. 3. – 20. 4.

A legjobb nők a Kos jegyében születnek. Ha olyan nőt akarsz, akinek valóban mind az öt P-je van, akkor Kos nőnek kell lennie. Történetesen csinos, keményen dolgozik, őszinte és tud pénzt keresni! Egyszerűen mindent, amit álmai feleségétől kívánhat, egy ilyen jegyű nőben megtalál. Ráadásul ezek a nők nagyon intelligensek és népszerűek a csapatban.

Ha le akarja nyűgözni ezt a nőt, tegyen neki valami gyengéd, kedves, romantikus gesztust, ami mosolyt csal az arcára. Egyáltalán nem a gesztus anyagi költségeiről van szó, hanem az eredetiségről és a leleményességről. Ha egyszer szerez egy Kos nőt, biztos lehet benne, hogy egész életében stabil és harmonikus párkapcsolatban lesz része.

Oroszlán

23.7-22.8.

Az oroszlán nők hihetetlenül erősek, büszkék és karizmatikusak. Nem félnek semmitől, és igazi oroszlánként küzdenek családjukért és szeretteikért. Valószerűtlen, hogy szükségük van mások védelmére és védelmére, és gyakran megkönnyíti a férfiak munkáját. Nem zaklatják értelmetlen követelésekkel, mindent maguknak sikerül elintézniük.

Az oroszlánok így védelmet hoznak a kapcsolatba, és a férfi biztonságban érzi magát mellettük. Az oroszlánok általában jobban érzik magukat a férfiak társaságában, kijönnek velük, és több közös témájuk van. Ráadásul az Oroszlán nők általában nem féltékenyek, pont azért, mert a férfiak így kijönnek velük. Ha le akarod nyűgözni az Oroszlánt, menj rá gyerekeken vagy állatokon keresztül, csak ez a két tárgy teszi boldoggá az Oroszlánt.

Vadász

11.23-12.21.

A nyilas nők angyalok a nők között. Gyönyörűek, gyengédek, éteriek, gondoskodóak és nagyon intelligensek is. Mindenre van rálátásuk, így mindig van miről beszélgetni velük, és nem fogsz unatkozni. Nagyon szépek is, szóval ha rájuk nézel, jó móka lesz számodra, és büszke leszel arra, hogy egy ilyen nő van melletted.

A Nyilas jegyű nők energikusabbak, mint a többi jegyű nők, és megfertőzhetik vele társaikat. Egy Nyilas nő néhány hónap alatt a legnagyobb lazábbakból is lelkes fitneszlátogatót csinálhat. Magas intelligenciájuknak és meggyőző tehetségüknek köszönhetően nem fog annyira fájni a mellettük lévő változás, és a fináléban hálás leszel nekik.

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche