A jel amennyire csak lehet, szenved a nehezteléstől, és tönkreteszi önmagát és a körülötte lévőket. Mindenki életét pokollá teszik

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió az állatöv legintenzívebb jegye, és meglehetősen titokzatos is. Ezek az emberek természetüknél fogva nem bíznak, túlságosan birtoklóak és védelmezőek. A Skorpió rendkívül versenyképes, és mindenben a legjobb akar lenni, még akkor is, ha ezt nem mutatja meg. Ezért haragot táplál azokra, akik bizonyos szempontból képzettebbnek tűnhetnek nála. A Skorpió akkor is sok féltékenységet mutat, ha úgy gondolja, hogy valaki esetleg elveheti tőlük a partnerét.

Rák (június 22. – július 22.)

A rák az állatöv legérzelmesebb jegye.A Skorpióhoz hasonlóan a Rák is egy vízi jegy, így ugyanúgy tud irigyelni és haragot tartani, mint ő. A Rák azonban nem a versengő típus, így nem érdekli őket, ha valamiben jobb vagy náluk. A rák azonban anyás és tápláló típus, így ha az általuk gondozott személy vonzalmat mutat valaki más iránt, akkor a Rák akkora haragot tud kifújni, hogy meglepődne.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Leo kedves, barátságos és nagyon nagylelkű. Egy dolgot azonban nem tehetsz vele, hogy elvonod a figyelmét. Szükségük van rá, hogy úgy éljenek, mint másoknak a levegőre. Ha a figyelem valaki másra irányul, a neheztelés hulláma árasztja el. Leo szeret szelfiket készíteni a közösségi oldalakon, és utálja, ha valamelyik barátja több lájkot kap, mint őt.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűz analitikus földjegy, és nem érez féltékenységet, ha kapcsolatokról van szó. Kimarad a rivaldafényből, és készségesen engedi, hogy partnere átvegye az irányítást. A Szűzek azonban elemző és perfekcionista természetükből adódóan féltékenyek lesznek azokra, akiknek náluk nagyobb a szervezőkészségük. Ez különösen igaz, ha szervezésről és takarításról van szó. Egy Szűz nem biztos, hogy képes megbirkózni vele, ha otthona rendezettebb és tisztább, mint az övék.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos szenvedélyes tűzjegy, és bár természeténél fogva versenyképes, nem fog semmi olyasmire törekedni, ami nem fontos számára. A Kos sem természeténél fogva nem birtokló, hacsak valami vagy valaki nem elég fontos számára. Akkor sem lesz féltékeny párja barátaira, kollégáira, mint egy Skorpió. Ha azonban egy Kos megnyer egy versenyt, amely nagyon fontos neki, és vezető szerepet tölt be, vagy megkapja az általa keresett munkát, készüljön fel a harag özönére.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche