A kiégett égők úgy ragyognak, mint az újak. Ez a trükk telitalálat

A gáztűzhely az a készülék, ami a legtöbb problémát okozza számunkra a takarítás során. Nehéz jó állapotban tartani, a rosszul tisztított égők ronthatják a működését. Hogyan kezeljük az égőkön lévő zsírt és ételmaradékot?

A kályhát nagyon gyorsan és hatékonyan tudjuk megtisztítani drága és erős vegyszerek nélkül. Elég egy egyszerű trükk, és a szennyeződés gyakorlatilag magától eltávolítható. Tekintse meg módszerünket a fényes égőkhöz.

Hogyan tartja jó állapotban a tűzhelyét?

Ételkészítés közben nehéz sterilen tartani a konyhát. Ha sok időt tölt a konyhában, akkor tényleg nem nehéz bepiszkolni az égőket. Mit tehet a gáztűzhely jó állapotban tartása érdekében?

A karbantartatlan gáztűzhely és a piszkos égők befolyásolják a készülék teljesítményét. Ha az égőket eltömíti a zsír, több gázt használhatnak fel, ami magasabb számlákat jelent. Ezért a gáztűzhelyet rendszeresen tisztítsuk meg.

A gáztűzhely égői kihívást jelentenek. Fontos, hogy ne hagyjuk őket szósszal vagy ételdarabokkal letakarni. Az égők könnyen tisztíthatók. Megmondjuk, hogyan kell csinálni.

Mikor kell tisztítani az égőket?

Az égőket rendszeresen meg kell tisztítani, de bizonyos jelek arra utalnak, hogy valóban alapos tisztításra van szükségük. Ha a kályha megfelelően működik, az égők lángja kék színű. Figyelnünk kell a láng színének változására.

A jel, hogy meg kell tisztítanunk az égőket, egy másik árnyalatú láng. Amikor a láng megsárgul, feltétlenül szükséges a tűzhely megfelelő tisztítása. Hogyan tisztítsuk meg gyorsan és hatékonyan az égőket?

Hogyan tisztítsuk meg az égőket?

Tisztítás közben a kályhának hűvösnek kell lennie. Először is távolítsuk el az égő felső koronáját. Ezt követően a fúvókákat jól le kell porolni, fogkefével átdörzsölni, végül dróttal megtisztítani az eltömődött fúvókát.

A szódabikarbóna ideális az égők tisztítására. Oldja fel a szódabikarbónát meleg vízben, és helyezze a piszkos égőket az oldatba. Hagyja rajta, amíg a víz lehűl. Ezután szivaccsal tisztítsa meg az égőket. Olyanok lesznek, mint az újak.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche