A kutyák tényleg megszagolhatják a rossz embereket?

Amellett, hogy az ember legjobb barátja, a kutyáról kiderül, hogy van egy hatodik érzéke is, amely segít neki reagálni fontos helyzetekben. A kutyáknak veleszületett érzékük van arra, hogy megkülönböztetik a pozitív energiájú tárgyakat a negatív energiájú tárgyaktól.

Egy nemrégiben készült tanulmány pedig megerősítette, hogy a kutyák valóban képesek felismerni a rossz embereket.

A látás, szaglás és hallás kombinációja kulcsfontosságúnak bizonyul az ember legjobb barátja számára. A kutya mindig éber tud lenni, és ahogy természetes folyamatként ad és kap szeretetet, úgy érzékeli az ember szándékait, ha megszagolja őket. Amit az ember nem érez, azt a kutyák megérezhetik, így ha van házi kedvence, számíthat rá.

A kutyák előre látják a természeti katasztrófákat. Földrengés, vihar – a kutyák előre érzékelik, hogy ilyesmi fog történni. Egyesek még azt is állítják, hogy a kutyák képesek látni az embereket, akik már meghaltak – valami párhuzamos univerzumot látnak. Valószínűleg már felkeresett egy idegent, akire a kutyája ráugatott. Ez azt jelenti, hogy a négylábú barát negatív energiát érez maga körül.

Egy másik tanulmány eredményei szerint a naponta csak egyszer etetett felnőtt kutyák egyes egészségügyi mutatói szignifikánsan jobbak a gyakrabban etetett kutyákhoz képest.

A tudósok szerint a naponta csak egyszer etetett kutyák szignifikánsan alacsonyabb átlagos pontszámot értek el a kognitív diszfunkció skáláján, és kisebb valószínűséggel alakultak ki gasztrointesztinális, fogászati, ortopédiai, vese-/vizelet- és máj-/hasnyálmirigy-problémák.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche