A legbőkezűbb jel. Ezek a nők feladták magukat másokért, aztán maguk is szenvedtek. Amit te?

Rák (június 22. – július 22.)

A rákos nők nevelő anyák és védelmezők. Hihetetlenül nagylelkűek érzelmi energiájukkal és mély empátiával mások iránt. Ez a gyengéd vízjegy az állatöv egyik fő jegye, ezért jeleskednek az érzelmi kapcsolatok kialakításában és a biztonságérzet kialakításában. Adakozó és tápláló hajlamuk az egyik legnagylelkűbb jellé teszi a rákos nőket, mivel mindig hajlandóak időt szakítani mások érzéseire és szükségleteire.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlánok egy egyedülálló csillagjegy, amelyet a Nap ural. Melyik nagylelkűbb csillagot ismeri Naprendszerünkben? Ezért ezek a nők az állatöv egyik legbőkezűbb jeleként ismertek. Az oroszlánok valójában akkor a legboldogabbak, ha a reflektorfény melegében sütkérezhetnek. Ezek a nők szeretnek pazar ajándékokat adni, megünnepelni mások sikereit, és mindig készek megosztani határtalan pozitivitásukat másokkal.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A szüzek általában kevésbé rikítóak, ha adakozásról van szó, de ez a pragmatikus földjegy valójában az egyik legbőkezűbb csillagjegy. A szüzek elsősorban mások szolgálatáról szólnak, ezért gyakran készségesen és nagylelkűen adják fel idejüket és energiájukat, hogy segítsenek az embereken és javítsák az őket körülvevő világot. Nem adnak drága ajándékokat, nem tartoznak a legempatikusabb személyek közé, de nagylelkűségüket azzal mutatják meg, hogy idejüket és energiájukat másokra áldozzák, segítségüket, tanácsaikat felajánlják.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő az a jel, amely irányítja a közösségeket, csoportokat és barátságokat – amelyek mindegyikéhez egészséges kapcsolatokra van szükség. A Vízöntő jegyében született nők természetüknél fogva nagylelkűek, különösen, ha a kollektíva javára van szó. Intellektuális légjelként a Vízöntők sok időt és energiát töltenek azzal, hogy innovatív ötleteket dolgozzanak ki mások megsegítésére – mindig önzetlenül a csoport szükségleteit helyezik minden más elé. A Vízöntő nőket mozgatják a társadalmi igazságosság és a humanitárius kérdések, és soha nem haboznak felajánlani erőforrásaikat egy jó ügy támogatására.

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche