A legfényűzőbb WC-papír tartó a Pepcónál van: úgy néz ki, mintha a Zara Home-ból lenne, de csak 6 euróba kerül

A házunk stílusos díszítése az szenvedélyünk, nem titkoljuk. De ehhez jó költségvetésre, jó lakberendezőre és kincskeresési időre van szükség. Nem tudjuk kiadni a pénzt neked, de mi lettünk a tied személyes vásárlói dekoráció és jövünk a fürdőszobai kiegészítő trükkel: nagyon alacsony költségűde mindenki azt fogja hinni, hogy díva vagy.

Leigazoltuk, bár úgy néz ki, mint valami Zara Home vagy Sklum. Beszélünk a wc papír tartó aminek semmi köze ahhoz a falba csavart fémdarabhoz. És ez a leghatékonyabb formula arra, hogy fürdőszobáját olyan sarokgá varázsolja, ahol finoman lélegezhet.

Ez egy arany fém bútordarab, amely egyidejűleg szolgál WC-papír adagoló és tárolóhely a többi maradék tekercshez. Mindez elegáns és nagyon elegáns kivitelben, köszönhetően azoknak a lábaknak és felületeknek.

Igen, igen, dolgozd fel. Mindössze 6 euróba kerül, bár minden vendége azt fogja hinni, hogy Ön a jó ízlés és a legelegánsabb dekoráció istennője, aki kiveszi a lábát a fürdőszobában lévő fazékból, hogy megakadályozza, hogy olyan legyen, mint bárki másé. Nem, a tied arany és levegős szüretmert ezt érdemled.

Fényképek | x Midjourney, .

In Trends |

In Trends |

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche