A legfinomabb házi készítésű sushiért: az avokádó kiválasztásának titkai

A legfinomabb házi készítésű sushiért: az avokádó kiválasztásának titkai

Elmondtuk, hogyan. A sushi népszerű halétel, sokan nem csak megrendelik, hanem maguk is elkészítik.

A tekercskészítés európai hagyományában az avokádó ételek népszerűek. Tudnia kell, hogyan kell kiválasztani ezt a szokatlan gyümölcsöt és megfelelően elkészíteni. Erről a portál számolt be

Az avokádó kiválasztásának és elkészítésének titkai

Az avokádó népszerű gyümölcs. A jó gyümölcs kiválasztásához pedig ismernie kell néhány titkot. Még ha a héja puha és érettnek tűnik, a gyümölcs belseje kemény, íztelen és keserű lehet.

Először is figyelni kell a színére. Minél sötétebb, annál érettebb lesz a gyümölcs. Ha nem találsz elég érett avokádót a boltban, csak tartsd melegen – öt nap is elég. Ha sötét avokádót vásárolt, de keménynek bizonyult, hagyja azt is ülni.

Az avokádó kiválasztásakor tanácsos odafigyelni arra a helyre, ahol a farok leszakadt. Ha sárga a lyuk, nyugodtan vegyük, a gyümölcs tökéletes állapotban van. A héjon lévő barna foltok azt mutatják, hogy az avokádó már régóta a polcon van, jobb elkerülni az ilyen gyümölcsöket.

A tekercseknél az avokádó gyakorlatilag nem igényel feldolgozást, csak frissen, töltelékként a tekercs belsejében vagy dekorációként a tetejére használják. Azt is elmondtuk, hogyan.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche