A legjobb anyukák e jelek alatt születnek. Csodálatos gyerekeket nevelnek. Te is közéjük tartozol?

Halak (február 21. – március 20.)

Nagy érzékeny és művészi lélekként a Halak jegyében született anyák kreativitást és eredetiséget csepegtethetnek gyermekeikbe. Gyermekeik találékonyak lesznek, és megtanulnak kedvesen és együttérzően bánni a körülöttük lévőkkel. Halak anyukák kifejezik a természet szeretetét, empátiát és megértést, független lelkületet és hajlandóságot arra, hogy másokra gondoljanak önmagukban. Lehet, hogy nem tudják, hogyan tanítsák meg gyermekeiket, hogy valóra váltsák álmaikat, de támogatni fogják őket az útjukon, ha a gyerekeik rájönnek erre.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek anyukák bármiről beszélhetnek a gyerekeikkel. Olyan emberekről van szó, akikkel mindig mélyen beszélgethetsz, és tanulhatsz tőlük valamit. Ezeknek az anyukáknak nincsenek titkaik gyermekeik előtt, ezért gyermekeik kiváló kommunikációs készségekkel rendelkeznek, és nagyon tisztában vannak azzal, hogy mi történik az őket körülvevő világban. Az egyik dolog, ami egy Ikrek anyát olyan egyedivé tesz, az az, hogy képes megérteni gyermekeit nemüktől és koruktól függetlenül.

Rák (június 22. – július 22.)

A rák anya védelmező és szerető, gyermekeit igazán szeretik és gondoskodnak róluk. Mindig számíthatok anyukámra, ha azt akarják, hogy meghallgassák, vagy hogy anyu segítsen nekik jobban érezni magukat. A rák a szeretet és a kényelem helyévé teszi az otthont. Arra is kiválóan alkalmas, hogy segítse gyermekei kreativitásának és empátiájának fejlesztését.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak anyák foggal-körömmel küzdenek gyermekeikért. Rendkívül hűségesek, és tényleg hajlandóak bármit megtenni értük. De ez nem jelenti azt, hogy ne viccelhetnének. A Bak anya az egyik legironikusabb és legkifinomultabb az állatövben. Saját humorával és felelősségteljes hozzáállásával nagy munkabírást és fegyelemtudatot nevel gyermekeibe.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche