A legjobb házi trükk a fürdőszobai hézagok tisztítására: csak egy termékre van szüksége

Ahogy telik az idő, ez teljesen normális a fürdőszoba csempe illesztései végül feketévé válnak. És ezekben a kis nyílásokban nagyon könnyen felhalmozódnak a szennyeződések, amelyeket nem könnyű eltávolítani, amikor . Amellett, hogy esztétikai probléma, az a tény, hogy az ízületek feketék, egészségügyi kockázatot is jelenthet, ha elszaporodnak és penészednek.

A legjobb otthoni trükk a fürdőszoba illesztéseinek tisztítására

Szerencsére van egy nagyon egyszerű megoldás tisztítsa meg az illesztéseket a fürdőszobában, és győződjön meg arról, hogy teljesen fehérek. Meg lehet csinálni ammóniával is, de ez egy nagyon mérgező termék, ezért ha légúti problémái vannak, vagy gyermeke vagy házi kedvence van otthon, érdemes más alternatívát keresni.

A szódabikarbóna nagyszerű szövetségese lehet, az otthoni takarításban széles körben használt termék, mivel többféle alkalmazási területe van. Szükséged lesz: szódabikarbóna, mosogatószer, ecet, kesztyű és kefe.

  1. Először tisztítsa meg a fürdőszoba teljes padlóját, és távolítsa el a tisztítást akadályozó tárgyakat.
  2. Söpörje le a padlót, majd meleg vízzel törölje le a felületi szennyeződéseket.
  3. A következő lépés a keverék elkészítése egy evőkanál mosogatószer, egy evőkanál szódabikarbóna és egy evőkanál ecet felhasználásával.
  4. Vigye fel a keveréket az ízületekre, és erőteljesen dörzsölje az ecsettel.
  5. Végül, ha a hézagok tiszták, mossa fel meleg vízzel, majd hagyja megszáradni a padlót.

A szódabikarbóna felhasználása

Továbbá tisztítsa meg a fürdőszoba illesztéseita szódabikarbónát sok másra is használják.

Idején mosoda, nagyon jó alternatívája a mosószernek. Minden három kiló ruhadarabhoz egy evőkanálnyit kell használni ebből a termékből. Fehér ruhák mosásakor különösen ajánlott, mivel fehérítő hatása van.

Az is nagyon hasznos mossa meg a gyümölcsöket és a zöldségeket. Fogyasztásukkor csak egy pasztát kell készíteni vízzel és szódabikarbónával, és bedörzsölni vele a gyümölcsök és zöldségek felületét, hogy eltávolítsa az összes szennyeződést. Öblítse le őket bő meleg vízzel.

Az egyik legnépszerűbb felhasználási mód az as ezüst tárgyak és ékszerek tisztítószer. Ugyanúgy, mint a gyümölcsök és zöldségek mosásakor, készítsen pépet szódabikarbónából és vízzel. Ezután egy ruhával dörzsölje át a tisztítani kívánt tárgyakat vagy ékszereket. Öblítse le és szárítsa meg egy másik ruhával.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche