A legjobb memóriával rendelkező jelek: Ön a kiválasztottak közé tartozik?

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika szelektíven közelíti meg, hogy mit kell emlékezni vagy elfelejteni. Bár nem különösebben törődnek azzal, ami körülöttük történik, mindig igyekeznek emlékezni arra, hogy mit tesznek értük. Ugyanakkor, ha valami rossz történik velük, azt nem felejtik el, és várják a pillanatot, amikor újra jól jön a történtek emléke. Bár mindig nyugodtak és kedvesek, valójában olyan emberek, akik képesek haragot érezni. És amikor ez megtörténik, kezelhetetlenné válhatnak. Ugyanakkor mindig tudják, hogyan fejezzék ki hálájukat azoknak, akik valamilyen módon gondoskodtak róluk. Röviden, nagyon jók abban, hogy soha ne hagyjanak ki fontos dolgokat.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűz csillagjegye alatt született emberek analitikus elmével rendelkeznek, amely vasmemóriához kapcsolódik. Legyen szó jó vagy rossz cselekedetről, a Szűzek mindig mindenre emlékeznek, és frissen tartják az elméjükben. Ha kellemetlen dolgokról van szó, ezek az emberek évek múltán is képesek haragot tartani.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyében születettek jó memóriával rendelkeznek. Emiatt képesek emlékezni olyan eseményekre, emberekre és tényekre, amelyeket végül mindenki elfelejt. Nyilvánvaló, hogy ez a képességük azokra a gesztusokra és cselekedetekre is kiterjed, amelyeknek a címzettjei voltak. Tehát míg kiegyensúlyozott gondolkodásmódjuk szinte mindig arra készteti őket, hogy elengedjék és elengedjék a múltbeli eseményekhez kapcsolódó érzelmeket, az emlékezet más fordulatot vesz. Még évekkel később is azon kapják magukat, hogy egész beszélgetésekre emlékeznek, és persze minden jóra és rosszra, amit értük mondtak és tettek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Elmondható, hogy a Skorpiók azok, akik nem felejtenek a legtöbbet. Rendkívül kötődnek az érzéseikhez, és valóban emlékeznek minden egyes szóra. Ugyanakkor nem feledkeznek meg a velük szembeni cselekedetekről sem. Ez történik pozitívan és negatívan is. A Skorpiók vonzalmat és hálát éreznek azok iránt, akik akár több éve is kedvesek hozzájuk. Ugyanakkor nem feledkeznek meg arról, hogy ki okozta nekik a rossz érzést. És ez az emlék nagyon hasznos számukra, mert rendkívül bosszúállóak.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok mindig igyekeznek nyugodt és nyugodt kapcsolatokat kialakítani a körülöttük lévő emberekkel. Emiatt mindig megpróbálják elrejteni azt, ami zavarja őket. Azonban soha nem felejtenek, még akkor sem, ha gyakran hajlandóak másra esküdni. Azt azonban el kell mondani, hogy sikerül emlékezniük a kapott jó dolgokra, és ez segíti őket abban, hogy megfontoltan és igényeiknek megfelelően döntsenek. Valamilyen furcsa oknál fogva a negatívok valójában mindig megpróbálnak elrejtőzni még önmaguk elől is, és csak akkor fedik fel magukat, ha valóban sarokba vannak szorítva.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche