A legjobb szerelmesek a horoszkóp szerint: Te is közéjük tartozol?

Oroszlán

23.7-22.8.

Az oroszlánok az intim életben is vadállatok. Állati melegségre, szenvedélyre, adrenalinra van szükségük, és minden elképzelhető helyen fizikai kontaktust igényelnek. Nem érdekli őket, ha valaki láthatná őket a cselekményben, könnyen megadják magukat vágyuknak egy repülőgép vécéjében vagy a városligeti padon. Az ilyen jelű nők egyszerűen nem félénkek.

Az Oroszlán jegyében lévő nők bármikor megszerezhetik zsákmányukat. Ráadásul nem érdekli őket, hogy érdeklődési tárgyukat megadják-e vagy sem, úgyis utána indulnak. Aztán már csak az a kérdés, hogy mennyire kitartó az ember. Sajnos legtöbbször behódol, és az Oroszlánnő ismét nyer, és egy újabb skalpot akaszthat majd a falra.

Vadász

11.23-12.21.

A nyilas nők nagyon szenvedélyesek és művésziek. Az intim pillanatokhoz zenére, gyertyákra, hosszú beszélgetésekre és gyengéd érintésekre van szükségük. Éteriek és csábítóak. Erősségeik mindig természetesek, és soha nem hagynák magukat a plasztikai sebészek kezében. Hiszen nem is kell nekik, úgyis harapnak.

Az e jel alatt álló nőkkel általában úgy találkoznak, hogy a férfi azt hiszi, megmenti őket, mert nagyon védtelennek tűnnek. De ők nem ilyenek, nagyon jól tudják, mit csinálnak, és a céljaik eléréséhez nincs szükségük semmiféle alattomosságra. Céljaik eléréséhez egészen más fegyvereik állnak rendelkezésükre, amelyeket a megfelelő pillanatban bevethetnek az ügyintézésben.

Bika

21. 4. – 21. 5.

A Bika nők néha nimfomániák. Fizikai érintkezésre van szükségük, amikor csak lehetséges. Párjuk szerencsés ember, mert ennek a nőnek biztosan sosem fáj a feje. Tudja, hogy így meg lehet oldani a problémákat, bajokat egy partnerrel, amit a Bika nő gyakran és néha szándékosan is megtesz. Miért ne tenné, ha tudja, hogyan kell vasalni.

Egy ilyen jel alatt álló nő számára az érzések nem különösebben fontosak. A kémia, a fizikai interakció, az ízlés és a vágy sokkal alapvetőbb számukra. Ezért nem képesek mélyebb kapcsolatokat kialakítani, így a szakításokat semmiképpen sem veszik tragikusan. Ha tehát egy ideig szenvedéllyel teli kapcsolatra vágysz, egy Bika nő lesz a megfelelő.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche