A legkegyetlenebb csillagjegy. Ezek nehezen mennek, és könnyen megsérülnek

Kos (március 21. – április 20.)

Ha egyszer Kos a célt tűzi ki céljára, semmi sem állíthatja meg. Bátor és kitartó, mindig hajlandó elköteleződni: ez a csillagjegy minden nehéz cél elérésére elszánt. Amikor megjelenik valami, amit igazán szeretnének, nem látják és nem hallják. Nincsenek tekintettel másokra és természetesen nem az érzéseikre. A versengés, az ambíció, de az alkalmi kegyetlenség is a Koshoz tartozik.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Sokan tévesen határozatlan jegynek tartják a Mérleget, de az az igazság, hogy az e jegy alatt születettek nem félnek beismerni, hogy életvágyaik pazarak, mint egy pazar élet. Ennek a jelnek az energiája soha nem engedheti meg, hogy vágyaikat és ambícióikat háttérbe szorítsák. Légjegyként azonban a Mérlegek rugalmasabbak abban, hogy hogyan érik el céljaikat. De ez nem jelenti azt, hogy ne bánthatnak másokat e célok elérése érdekében. Főleg, ha már közel állnak egymáshoz, és valaki visszatartja őket erőfeszítéseikben és lelkesedésükben, akkor kevesellni fogják.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió természetes képessége, hogy hű maradjon céljához, dicséretet érdemel, függetlenül attól, hogy milyen akadályokat talál maga előtt. Az ebben a jegyben született emberek azonnal a céljaikra összpontosítanak, és rendíthetetlen figyelmük az, ami miatt ez a vízjegy az egyik legambiciózusabb az állatövben. Soha ne álljon az útjába, ez a jel nagyon keményen dolgozik, hogy elérje céljait, és semmiben sem áll meg.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok különösen szigorúak azzal kapcsolatban, hogy mit akarnak az élettől, és nem hátrálnak meg, bármilyen komoly a kihívás is. Valójában ez az egyik legambiciózusabb jel, amely képes megszállottan elérni bármilyen kitűzött célt. Az e jel alatt született emberek pénzt, elismerést és hatalmat akarnak, és nem félnek utána menni. A Bak a tapasztalat és a vezetés jele. Sajnos gyakran megközelíthetetlenül és hidegen viselkedik, ami tovább ront abban a pillanatban, amikor álmaik céljait követik. Jobb, ha ne próbáld megmondani nekik, mit tegyenek, lesöpörnek a pályáról.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Az e jegy alatt született emberek másfajta ambíciókkal rendelkeznek, mint a legtöbb más jegyben. Bár nagyon függetlenek, nem túl önzők, és inkább a kollektív és társadalmi fejlődésre összpontosítanak. A valóságban a Vízöntők hajlamosak egy ügyet vagy egy jobb világ vízióját szolgálni. Ha azonban úgy gondolta, hogy ez a jel nem bánthatja szeretteit, ennek az ellenkezője igaz. A Vízöntők meglehetősen ambiciózusak, amikor saját szabadságuk biztosításáról van szó. Amint megjelenik valaki, aki elkezdi elvenni a szabadságát és korlátozni őket, megbirkózik a gonosszal.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche