A legnagyobb gyengeségek és hibák előjel szerint. Felismered magad benne?

Kos (március 21. – április 20.)

Ezek az emberek általában nagyon tekintélyesek. A Kosok nem bírják, ha megmondják, mit tegyenek, nem tűrnek semmiféle parancsot. Ha hagyod őket, látni fogod, hogy nagyon édesek lesznek, és kihozzák a legjobb oldalukat.

Bika (április 21-május 21)

Gyengesége a makacssága. Ha te is makacs vagy, akkor esélyed sincs. A Bika nagyon magabiztos a gondolataiban, mindig hajlandó bármit megtenni, hogy ne változtassa meg őket, és ne lépjen tovább. Az édesség lesz a fegyvered, hadd higgye el, hogy igaza van, ne veszekedj vele, kerüld a kritikát, és meglátod, hogy egyedül is eléri, amit akarsz.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Nem túl türelmes jel, a nyafogás untatja, és könnyen elszalad, ha nem csinálsz mást, csak sorolod a szerencsétlenségeidet. Éppen ellenkezőleg, nagyra értékeli a könnyedséget és az élénkséget.

Rák (június 22. – július 22.)

Ó az érzékenysége. Csak egy durvább hangnemben kimondott mondat kell, és visszahúzódik a burkába. Csak nem kell sok ahhoz, hogy bántva érezze magát. Bármit mondasz neki, számolj el 10-ig, vegyél egy mély lélegzetet és maradj nyugodt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlánok annyira önközpontúak, hogy mindig a figyelem középpontjában kell lenniük, és jaj nekik, ha figyelmen kívül hagyják őket. Folyamatosan csodálnod kell őket, táplálnod kell az egójukat, egyedinek és pótolhatatlannak érezniük kell magukat, és a lábad előtt lesznek.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

Válogató, elemző, makacs, boncolgató, kereső, elemző. Legfőbb gyengéje, hogy nagyon gyakran szeret vitatkozni. Jobb, ha legalább időnként egyetért vele.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Ezek az emberek nem tudják elviselni a hanyagságot és a hanyagságot mind az emberekben, mind a dolgokban. Ha valami vagy valaki nem egyezik az eleganciáról és szépségről alkotott elképzelésükkel, akkor nem létezik számára. Gyakran csak a megjelenésük alapján ítélik meg az embereket.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Elsősorban a titokzatos, vagyis a jól körülhatárolható kereteken kívüli emberekhez vonzódik. A banalitás és a mindennapi élet untatta, állandó ingerekre van szüksége. Gyengesége, hogy nem köti le sokáig a figyelmet és röpke tud lenni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas soha nem fog felnőni, ne hagyd unatkozni, de ugyanakkor ne taposd el komoly dolgokkal és komor beszéddel. Ha egyáltalán nem tudod elkerülni őket, próbáld játékos környezetben minél jobban felvilágosítani őket.

Bak (december 22. – január 20.)

Komoly, nagyon komoly, nem bocsát meg, és ha elárulják, nem ad második esélyt. Ez azonban a gyengéje is lehet. Az őszinteség elengedhetetlen számára, legyen szó szerelemről, barátságról vagy üzleti kapcsolatokról. Próbálj meg a lehető legőszintébb lenni, és megnyered őt!

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A tolakodóság mérhetetlenül idegesíti, ne lélegezzen a nyakába, ne ellenőrizze 5 percenként a mozgását napi ezer telefonhívással. Meglepő módon, ha zavartnak és egy kicsit közömbösnek tűnsz, ő maga fog megkeresni.

Halak (február 21. – március 20.)

A Halak gyengesége a túlzott érzékenységük és empátiájuk. Egyrészt ezek jó tulajdonságok, de valamiből túl sok nem jó. Gyakran megkívánják, hogy lábujjhegyen mozogjanak körülöttük.

Erőforrások:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche