A legnagyobb horoszkópmítoszok: Nem igaz, amit a jegyedről gondolsz. Olvasd ezt el

Kos (március 21. – április 20.)

Agresszivitás

Tűzjelként azt mondják rólad, hogy elég agresszív vagy, de ez az energia gyakran félreérthető. A leggyakoribb sztereotípiád az, hogy mindig harcra kész vagy, és miközben a Mars ural téged, az asszertív energiád általában a személyes célokra és az önfejlesztésre összpontosít. Inkább durva vagy, mint agresszív, és rendkívül öntudatos vagy. Végül is te vagy az első csillagjegy, és élvezed, hogy minden helyzetben átveszed a vezetést.

Bika (április 21-május 21)

Lustaság

A föld jele nem lehet lusta. Ez egy általános tévhit. Megalapozott, megalapozott jelként produktív és stabil módon fejezed ki magad, és kiválóan látod a dolgokat. Mivel az Ön szezonja a tavasz csúcspontján zajlik, kitűnik a következetesség terén, és élete minden területén keresi a bizonyosságot. Bármilyen sokáig is tart, hajlandó belefektetni a munkába, különösen akkor, ha tudja, hogy a megtérülés jövedelmező lesz. A földi jelek is rendkívül megbízhatóak.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Hamisság

Alkalmazkodóképes, sokrétű csillagjegyként gyakran kétszínűnek vagy hamisnak tekintenek rád ingatag természeted miatt. Valójában rendkívül rugalmas vagy, és könnyen alkalmazkodsz bármilyen ötlethez, helyzethez vagy környezethez. Míg mások nem találják hitelesnek, lehetővé teszi, hogy gondtalanul cirkáljon az életen anélkül, hogy túlságosan ragaszkodna a változásoknak kitett dolgokhoz. Alkalmazkodó természeted megakadályozza, hogy unatkozz, a kíváncsiságod pedig a tanulást. Lehet, hogy néha kicsit bunkó vagy, de biztosan nem hamis.

Rák (június 22. – július 22.)

Levertség

A Hold uralma alatt lenni nem mindig könnyű, az érzelmek apálya és áramlása miatt. A legnagyobb tévhit a vízjelekkel kapcsolatban az, hogy rosszkedvű vagy, pedig valójában érzelmileg a legérettebb jele vagy. A Hold otthon van a Rákban, és megvan a módja annak, hogy mások elég biztonságban érezzék magukat ahhoz, hogy nyíltan és őszintén kifejezzék érzéseiket. A megtapasztalt ingadozó érzelmek csak érzékeny és intuitív természetedről szólnak, és nem vagy az, aki elsietné ezt a folyamatot. Mindent mélyen átérez, és másokat is erre ösztönöz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Énközpontúság

Fény vagy, amely olyan erősen világít, a Nap ural téged, ezért az emberek gyakran az önző vagy önközpontúsághoz kötik a jeledet, ami távol áll az igazságtól. Az ok, amiért az emberek ezekkel a tulajdonságokkal társíthatnak téged, az uralkodó bolygód miatt van, de a Nap nem tud nem sütni. Az emberek gyakran összetévesztik a jelenlétedet azzal, hogy figyelmet kérsz, de akárcsak egy napsütéses napon, mi sem tudjuk nem észrevenni a melegét. A jeledben uralkodó Nap erős öntudatodról és melegségedről árulkodik, valójában te vagy az egyik legbőkezűbb jel. Elszánt természeted keményen dolgozik, hogy mindenben sikeres legyen, amit teszel.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

A tökéletesség vágya

Sokféle sztereotípia kötődik a jeledhez, ezek közül a leggyakoribb a tökéletesség iránti vágyad. A Merkúr által uralt csillagjegyek egyikeként irigylésre méltó a részletekre való odafigyelésed, a szolgálati vágyad pedig a leghasznosabb állatövvé tesz. Mivel könnyen rámutathatsz arra, ami oda nem illő, mások hajlamosak az analitikus természetedet a perfekcionizmussal társítani, ami hamis. Keményebb vagy magaddal, mert olyan könnyű észrevenned saját tökéletlenségeidet.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Felületesség

A Vénusz által uralt vízjegyként az emberek gyakran azt gondolják rólad, hogy hajlamos vagy a felszínességre, de ez nem így van. Valójában azt szeretné, hogy elismerjék az intelligenciáját. Az állatöv fő légi jegyeként aktívan próbálsz mentális kapcsolatot teremteni mindenkivel, aki körülvesz, ezért vagy olyan társasági pillangó. Kiválóan kommunikálsz másokkal, és gyakorlatilag bármilyen helyzetben tudsz közvetíteni. Mások irigyek a szavakkal, és szinte mindenről folyékonyan tudsz beszélni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Megpróbál irányítani

Szilárd természeted miatt valószínűleg ez az egyik legnépszerűbb tévhit veled kapcsolatban. A Mars által uralt vízjegyként az elszántságod az, ami megkülönböztet téged, a következetességed pedig az, ami miatt ideális partnerré válsz. A közhiedelemmel ellentétben sok időbe telik, amíg mély köteléket alakít ki másokkal. Az igazi, őszinte kapcsolatok utáni vágya megakadályozza, hogy felszíni szintű partnerségeket alakítson ki, de ha kapcsolatba kerül valakivel, az egy életre szól.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Repülőképesség

A tűzjelnek megvannak a maga előnyei, és az egyik legnagyobb az, hogy a kalandoknak élsz. Ingatag természeted arra késztet, hogy keresd a következő feladatodat, és gyakran nyugtalan vagy, ha túlságosan korlátozottnak vagy lekötöttnek érzed magad. Hajlamos vagy egy bizonyos szintű szabadságra a kapcsolatokban, de az izgalom iránti vágyad minden kapcsolatot életben tart és frissen tart. Azonban nem repülõs. Szükséged van némi távolságra egy partnerségben, de ha találsz valakit, aki ezt tiszteletben tartja, akkor egy kis csemege.

Bak (december 22. – január 20.)

Munkamánia

Ez érthető sztereotípia, de újra és újra bebizonyosodott, hogy hamis. A fő földi jegyed természete mindig a termelékenységre törekszik az életedben, de ez nem mindig ölt testet foglalkoztatás vagy munka formájában. Életed minden területén arra törekszel, hogy elérd a magad elé kitűzött célokat, és azt szeretnéd, hogy minden sikerüljön, amibe az idődet fekteted. A céljaid felé való munka a kiteljesedés és a siker érzését ad, nélkülük pedig motiválatlannak érezheted magad.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Tartózkodás

A jeledről terjesztett mítosz messze nem igaz. Vízöntőként sokat törődsz más emberi lényekkel. Lehet, hogy gyakran kerülöd a rivaldafényt, mert közösségekkel és barátaiddal dolgozol a legjobban, de hiteles természeted saját egyedi véleményed és ötleteid elismerésére vágyik. Bár hajlamos vagy figyelmed nagy részét kifelé irányítani, elengedhetetlen, hogy megengedd magadnak, hogy megkapd a megérdemelt figyelmet. Felületesnek tűnhet számodra, de mindent megtesz, hogy megmutasd másoknak, és elismerést érdemelsz érte.

Halak (február 21. – március 20.)

Naivitás

Az utolsó csillagjegyként és változékony vízjegyként hajlamosak arra, hogy egy céltalanul lebegő és teljesen naiv Halak sztereotípiái legyenek. Ez teljesen hamis. Te vagy az állatöv legegyüttérzőbb jegye, és bárki helyébe léphetsz, függetlenül attól, hogy honnan jön. Az intuíciód a helyén van, és bár mások nem értik az indítékaidat, erős erkölcsi iránytűvel rendelkezel, és végső soron tudod, mi a legjobb mások számára.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche