A legnagyobb primitívek jel szerint: Neked is van otthon?

A párod vitatkozik veled, és az érvei annyira értelmetlenek, hogy nem is tudod értelmezni őket? Akkor talán azokhoz a jelekhez tartoznak, amelyek hajlamosak a primitív viselkedésre, és nem tudnak uralkodni magukon.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntőknek nincs modoruk. Egyáltalán nem tudják, hogyan viselkedjenek idősebb emberek jelenlétében, és gyakran kár kimenni velük. Az étterem a legnagyobb katasztrófa, mert nem tudnak rendesen étkezni, étkezni. Tapsolnak, kárognak, teli szájjal beszélnek, és ha tetszik, még a tányért sem szégyellnék megnyalni. És nem érdekli őket, ha randevúznak egy elegáns étteremben.

A divatstílusukkal sem lehet dicsekedni. De ha megpróbálja elmondani nekik, hogy helytelenül viselkednek és úgy néznek ki, nagyon felzaklatja őket. Nincs önreflexiójuk, és azt sem tudják, mit jelent ez a szó. Gyakran úgy táplálkoznak, hogy valakihez kötődnek és abból táplálkoznak. Nem igazán tudnak semmit, és meg sem próbálnak tanulni semmit az életben.

Rák

22. 6. – 22. 7.

A rákok szeretnek hallgatni egymásra. Mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni, ki akarják mondani a fő szót, és azt akarják, hogy csodálják őket. Sajnos gyakran primitívek, akiket a hátuk mögött nevetnek. Többnyire pénzük van, így hamis barátok ragaszkodnak hozzájuk, akik csak szeretnének kihozni belőlük valamit maguknak. De a Rák ezt soha nem tudja, mert hajlamos azt gondolni magáról, hogy a tökéletesség önmaga, és mindenki barátkozni akar vele.

Ráadásul a rákok gyakran arrogánsak és gonoszak, ezért próbálj meg nem nevetni az arcukba, még ha ez néha nehéz is. Bölcsességük legendás, mert nem törődnek vele. A rákok szeretik rányomni az egójukat a gyengékre, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy ezt bárki máson megtegyék. Valóban nem sok bölcsességet szedtek össze, és sajnos ügyességgel sem jobb a helyzet. Így még otthoni kézi munkára sem fogod használni. Ez nem neked való!

Skorpió

10. 24-től 11. 22-ig

A Skorpiók időnként olyan emberek klasszikus prototípusai, akiknek nincs állásuk és gyakran pohárral a kezükben. A bárok körül ácsorognak és nonstop, ahol a törzsvendégek asztalánál tolják bölcsességüket az ugyanilyen szociálisan elfáradt kollégák fejébe. Ők az egyedüliek, akik képesek elfogadni a Skorpió fejéből kirobbanó ostobaságot és ostobaságot. Egy normális ember nevetne rajta.

A Skorpiók idejük nagy részét azzal töltik, hogy becsapjanak valakit, és a lehető legkönnyebben pénzhez jussanak anélkül, hogy bármit is kellene tenniük. A támogatás és az előnyök általában a kezdet, de aztán jön a szerencsejáték. Sajnos azonban a Skorpió nem tud eleget mondani, és általában egy nagy adósságcsapdába kerül, amelyből nem tudják, hogyan szabaduljanak ki.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche