A legpusztítóbb horoszkópjelek: Kerüld ezeket, különben rossz lesz a vége

Azt hiszed, volt már elég balszerencséd, de bármennyire is próbálkozol, mindig új és új karambolák találkoznak veled? Talán érdemes elolvasnod az alábbi horoszkópot, ha véletlenül az alábbi három jel egyike vagy, amelyek újra és újra szembesülnek majd az élet katasztrófáival.

Bak

22. 12. – 20. 1.

A Bakok a büntetések mesterei. Szinte mindenért bírságot kapnak. Gyorshajtásért, rossz parkolásért, jegy nélküli tömegközlekedésért és buszmegállóban való dohányzásért. Még ha ezer ember követi is el ezeket a bűnöket, a Bak mindig tetten ér. Ne feledje, hogy legközelebb grillezésre akar csábítani. Az a néhány percnyi móka vagy adrenalin soha nem fogja megérni, egy Bak jelenlétében biztosan nem sikerülhet.

Ráadásul a Bakok nem tudnak spórolni, hónapról hónapra élnek, így a hirtelen felmerülő kiadásokat, például bírságot nem tudják kezelni, azonnal fizetni. Tartozásaik így felhalmozódnak, és ez gyakran végrehajtással vagy személyi csőd kimondásával végződik. Ennek a jelnek évek óta vannak anyagi gondjai, és sok időbe telik, míg kikerülnek belőlük.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Az Ikrek szeretnek kockáztatni és feltáratlan ügyekbe fektetni pénzt. Mivel elegük van belőlük, általában nem fáj nekik annyira, ha elveszítenek valamennyit. Azonban egyre többet kockáztatnak, ami nem biztos, hogy hamarosan megtérül. Ezen kívül próbálnak tájékozatlan befektetőket keresni az ügyleteikhez, ezért soha ne hagyja, hogy meggyőzzék Önt a tisztességtelen együttműködésről, különben pénzügyi tartalék nélkül marad.

És mivel nem vagy olyan jól, mint egy Ikrek, ez az anyagi veszteség nagyon fájna neked, és problémákat okozna az egész családnak. Látni fogod, hogy egy napon még az Ikrek is elfogy, és a szerencsejátéka is utoléri, a bankszámlája pedig kiszárad. De ez gond lesz, az Ikreknek nem kellene vele foglalkozniuk, és rossz vége is lehet.

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

A Mérleg egy gyalogos katasztrófa. Naponta többször megbotlik és elesnek, beverik a fejüket a bundába, háromszor megvágják magukat főzés közben, és szinte minden utolérésükkor elgázolják őket a tömegközlekedés. A Mérlegek már megszokták, hogy ha valami történik, az mindig érinti őket, és ez nem csak egy probléma, hanem mindig megviseli őket. Ez csak a bukás törvénye.

A Mérlegekre most éppen az az időszak áll, amikor egyik baj a másik után jön. A Mérlegnek meg kell felelnie az alkalomnak, hogy az általa okozott katasztrófa és pusztítás ne legyen egyenesen pusztító. Ha a dolgok rosszul mennek, akkor a feje fölött is tető alá kerülhetnek. Vigyázz tehát, nehogy belekeveredj ezekbe a kereskedésekbe is.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche