A legrosszabb anyós a horoszkóp szerint: Ne kívánd ezeket, nem mondanak le a fiukról

Szűz (23.8. – 22.9.)

Egy Szűz nő nagyon különleges helyet tart fenn az életében a gyermekeinek. Mindig a legjobbat akarja nekik. Ha a Szűz jegyében született anyósod van, folyamatosan kapsz tőle valamilyen tanácsot, persze jó szándékkal, de nem hagy békén. A Szűz rendkívül precíz jegy, ezért hajlamosak utasításokat adni arra vonatkozóan, hogyan kell tenni a dolgokat, hogy minden a lehető legsimábban menjen.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos egy jel, amely hajlamos mindent irányítani. Gyakran azt hiszi, hogy mindent ért, és az ő véleménye az egyetlen helyes. Általában ezek az anyósok arra mutatnak rá, hogy több tapasztalattal rendelkeznek, mint neked, ezért hajlamosak állandóan tanítani. A Kos anyóssal a legjobb módja annak, ha egyszerűen beleegyezel és bólogatsz. Mondanom sem kell, mit gondol valójában, a Kos túl makacs.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Egy nyilas anya nagyon közel áll a fiához. Amikor te, mint a felesége hirtelen felbukkansz, ez az anya kétségbeesettnek és magányosnak érzi magát. Hiszen a nyilas anyós riválisnak tekinti menyét, aki elveszi nagy szerelmét, ezért jóban kell lenni vele. Ha megérti vele, hogy nem fogja elveszíteni fia szeretetét, a vele való kapcsolatodnak sokat kell javulnia.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha anyósod a Rák jegyében született, vértezd fel magad a világ összes türelemmel, szükséged lesz rá. Az összes anyós közül egyértelműen ő a legbeavatkozóbb. Még az is előfordulhat, hogy naponta többször felhív, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a babája jól van, tiszta ruhája van, és jól van-e enni. Még ha már ötven éves is. Mindenekelőtt ne veszítse el a türelmét, ő türelmetlen és könnyen kiborul.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha a Skorpió jegyében született anyóshoz ment feleségül, készüljön fel rá, hogy kíváncsi, rágalmazó lesz és túl sok kérdést tesz fel. A legtöbb meny elhatárolódik egy ilyen anyóstól, de a valóságban ez a hozzáállás csak ront a helyzeten. Jobb, ha megpróbálod elviselni a bosszantó beszédet, és maradj nyugodt. Ez mindenkinek hasznára válik, és béke lesz a családban.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche