A legrosszabb apák a horoszkóp szerint: Ezeknek a férfiaknak egyáltalán nem szabad gyereket vállalniuk

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Noha ez természetesen nem minden Vízöntő férfira igaz, a gyereknevelés nem biztos, hogy magától értetődő számukra. Nem arról van szó, hogy a Vízöntő születésű apák szándékosan inaktív szülők. A lényeg az, hogy gyakran annyira a családi életükön kívüli projektekre vagy társadalmi tevékenységekre koncentrálnak, hogy néha akadálynak tűnhet a gyermekgondozás.

Halak (február 21. – március 20.)

A felszínen úgy tűnik, hogy a Halak férfiakból nagyszerű apák válhatnak. Valójában gyakran annyira felemésztik őket saját szükségleteik, hogy az önzetlenség ahhoz, hogy jól nevelje a gyermekét, nem mindig jön magától értetődően. A Halak nagyszerű szülők lehetnek, ha úgy érzik, teljesen elégedettek azzal, hogy hol tartanak az életben. De ha elégedetlenek, belső töprengésük és álmodozásuk korlátozza apai képességeiket.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak férfiak apaként kissé „merevek”. Soha nem természetesek a gyerekek közelében. A szívük a megfelelő helyen van, igazán nagyszerű szülők akarnak lenni, tetszik nekik, de az a törekvés, hogy vidám és gondtalan szülőnek tűnjenek, végül beleütközik a merevségükbe és a bizonytalanságukba. Összességében az apaság nehéz út számukra.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió jegyében született férfiak intenzívek. Ez az apa lehet komoly, túl szigorú, és nem hajlandó játszani. Ezek az apák rettenetesen kíváncsiak. Mindent tudni akarnak gyermekeikről, gyanakodnak, minden titkot keresnek. Ahogyan nem bíznak az idegenekben, úgy a gyerekeikben sem nagyon. És ez általában óriási probléma a nevelésükben.

Érdekel a májusi asztrológiai előrejelzés? Nézd meg ezt a videót:

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche